Правила на форума
Добави отговор

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

27 Апр 2015, 14:13

rabotnata pchela написа:Сирената са много добра идея! :)) Особено със сладко вярно, че се получава много добре. Само не знам с толкова храна в леглото почвам ад си мисля, че е по-добре да ходим на хотел, хем детето няма да е с нас. :mrgreen:

Да, детето може да изяде всичко, пък и като сложим и омазаните чаршафи по-добре да са чужда отговорност! :) Е мина ли вече събитието?

27 Апр 2015, 14:21

Kaya написа:Да, детето може да изяде всичко, пък и като сложим и омазаните чаршафи по-добре да са чужда отговорност! :) Е мина ли вече събитието?

:roll: aха, аха, мини кажи как е минала работата! С какво се маза, с какво се реди, не знам що днеска само майонеза ми изниква в съзнанието, дано да не си опряла до нея, макар че какво по-добре от това, както вече те посъветвах за нещо по-народно, като метнеш една еротична шопска салата и една руска салата на гърдите, няма кой български мъж да ти устои. :mrgreen:

27 Апр 2015, 15:09

Уби всичката романтика! Има толкова възможности, шоколад, сладолед дори !:)

28 Апр 2015, 13:57

Локумът написа:
Kaya написа:Да, детето може да изяде всичко, пък и като сложим и омазаните чаршафи по-добре да са чужда отговорност! :) Е мина ли вече събитието?

:roll: aха, аха, мини кажи как е минала работата! С какво се маза, с какво се реди, не знам що днеска само майонеза ми изниква в съзнанието, дано да не си опряла до нея, макар че какво по-добре от това, както вече те посъветвах за нещо по-народно, като метнеш една еротична шопска салата и една руска салата на гърдите, няма кой български мъж да ти устои. :mrgreen:

От собствен опит ли говориш.
rabotnata pchela, за филма, който казах, завързваш му очите и почваш да го храниш, но той не трябва да е виждал храната, така възбуждаш сетивата му... ;)
Ако щеш и с мусака, руска салата ...

28 Апр 2015, 14:17

Pacienti написа:
От собствен опит ли говориш.
rabotnata pchela, за филма, който казах, завързваш му очите и почваш да го храниш, но той не трябва да е виждал храната, така възбуждаш сетивата му... ;)
Ако щеш и с мусака, руска салата ...

O, това звучи много странно и интересно. Смятам, че ние сме достатъчно луди, че да му предложа и мусака, че и бъркани яйца по такъв начин! Иначе още не е минало, мисля го и го мъдря, но тази идея ми харесва! :) Сигурно ще направя някакви хапки, от тези които предложи Yunona, и се надявам да се получи, вече съм спазарила бабата и детето да се гледат. Годишнината ни е сега в петък! :mrgreen:

28 Апр 2015, 14:35

Да не забравиш да споделиш! :mrgreen:

29 Апр 2015, 06:49

Все пак можеш да заложиш и на някой афродизиак за хапване :))

29 Апр 2015, 16:57

Хохохоо хахахха хора, умрях да се смея с вас :lol: :lol: :lol: :lol: вече и да искам няма да мога да направя нещо такова или поне ще се сещам за вас и ще пуквам от смях :lol: :lol: :lol:

29 Апр 2015, 17:04

dejavu написа:Хохохоо хахахха хора, умрях да се смея с вас :lol: :lol: :lol: :lol: вече и да искам няма да мога да направя нещо такова или поне ще се сещам за вас и ще пуквам от смях :lol: :lol: :lol:

Можеш да пробваш и да споделиш после твоята алтернатива!
Ся си мисля, че едни кюфтета по цариградски в доматен сос също е супер еротично, завързани очи, сосът капе по бирения корем на Локумът... :ugeek:

02 Май 2015, 20:16

А такааа, сега чакаме да мине пчелата да разкаже :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 32