Секс - храна - отслабване - събират ли се в едно легло?

Re: Храна и секс в едно легло - пробвали ли сте?

Мнениеот rabotnata pchela » 03 Май 2015, 08:51

Добро утро! Със ставането бързам да ви пиша! :mrgreen: Оказа се, че след голямото мрънкане от моя страна, че искам почивка, моят любим беше резервирал хотелска стая близо до града, за 2 вечери! :)) Даже той още спи, но аз бързам да се отчета преди да се приберем! :mrgreen:
Всичко мина супер, сега ако съм с още едно дете, да не се учудите от къде е дошло! :lol:
Използвах един свободен момент и поисках от ресторанта хапки тип кетъринг, беше много хубаво! Имаше разни филета, пилешко, сосове и какво ли не! :) Признавам си не беше много романтично като за филм, но беше всичко много хубаво! :)))))) :oops: :mrgreen: Е това е! Оставям ви! Утре повече! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Yunona » 03 Май 2015, 14:22

rabotnata pchela написа:Добро утро! Със ставането бързам да ви пиша! :mrgreen: Оказа се, че след голямото мрънкане от моя страна, че искам почивка, моят любим беше резервирал хотелска стая близо до града, за 2 вечери! :)) Даже той още спи, но аз бързам да се отчета преди да се приберем! :mrgreen:
Всичко мина супер, сега ако съм с още едно дете, да не се учудите от къде е дошло! :lol:
Използвах един свободен момент и поисках от ресторанта хапки тип кетъринг, беше много хубаво! Имаше разни филета, пилешко, сосове и какво ли не! :) Признавам си не беше много романтично като за филм, но беше всичко много хубаво! :)))))) :oops: :mrgreen: Е това е! Оставям ви! Утре повече! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Страхотно звучи :) Очевидно е минало прекрасно и без знаменити афродизиаци като мусака, кюфтета по чирпански и таратор ;) С трепет очакваме обещаното "повече" за преживяването :) :) :)
Yunona

Мнениеот Krum » 03 Май 2015, 14:33

Е вие с мъжът ти случайно сте се нацелили! :) Кажи той беше ли очарован или преяде и заспа? :lol:
Аватар
Krum

Мнениеот rabotnata pchela » 05 Май 2015, 11:40

Krum написа:Е вие с мъжът ти случайно сте се нацелили! :) Кажи той беше ли очарован или преяде и заспа? :lol:

Еее, чак да заспи! :)
Ами да си призная, свършихме си работата, беше много романтично, бях го изпратила да ми търси цигари, въпреки че аз не пуша отдавна, но казах "не, ние като сме на почивка, поне да изпуша 3-4 цигари за удоволствие" и тйо какво да прави - ходи. Аз наредих разните там плата и хапки около леглото, беше много хубаво, май не ядохме твърде много а минахме към съществената част, но след това си хапнахме стабилно ...с бира! :lol: :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Kaya » 05 Май 2015, 14:15

Хубаво е било, няма да се съмняваме! :)) Много се радвам, че сте си изкарали добре! Сподели менюто! :)
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Re: Кой гори повече калории по време на секс - мъжете или жените?

Мнениеот Pipilota » 11 Май 2015, 06:56

И аз съм чувала, че мъжете горят повече калории и мисля, че е разбираемо защо. В повечето случаи жените главно си почиваме от тежката работа, хаха! :lol: :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот YoLindi » 11 Май 2015, 12:44

Е зависи кой колко е мързелив, има трупове (мъже), които не можеш да ги накараш да се помръднат :D
YoLindi

Мнениеот annydance » 14 Май 2015, 16:49

При мен все мъжете подемат така инициативата, че ме е страх да мръдна :D :D та, играя го мързеливата, заради много работния си мъж :D
annydance

Мнениеот Jully » 15 Май 2015, 09:30

annydance написа:При мен все мъжете подемат така инициативата, че ме е страх да мръдна :D :D та, играя го мързеливата, заради много работния си мъж :D

Ужас! Не ти ли е скучно, легнала, гризеш си ноктите и почивка... :?: :!:
Аватар
Jully

Мнениеот rabotnata pchela » 15 Май 2015, 10:18

Jully написа:Ужас! Не ти ли е скучно, легнала, гризеш си ноктите и почивка... :?: :!:

Хаахаха, ужасно е да, защо единия трябва да лежи и да си почива, а да не бъдат активни и двамата?!
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски