Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
15 Дек 2015, 13:38
Mauritius написа:Malina написа:Най -често си пускам радио, Energy там псукат всичко, което ми харесва и просто слушам. :)
Това пък с радиата, освен ако не е за определен стил музика, някак няма как да го разбера, такава кашевица не мога да приема!
че то има ли радио, по което не пускат определен стил музика? аз слума също енерджи, има срахотни песни, точно от тези модерните сега, всички ги слушаме. ;)
15 Дек 2015, 13:50
qwerryyy написа:Mauritius написа:Malina написа:Най -често си пускам радио, Energy там псукат всичко, което ми харесва и просто слушам. :)
Това пък с радиата, освен ако не е за определен стил музика, някак няма как да го разбера, такава кашевица не мога да приема!
че то има ли радио, по което не пускат определен стил музика? аз слума също енерджи, има срахотни песни, точно от тези модерните сега, всички ги слушаме. ;)
Някои ги слушате, а по тези точно се пуска поп, рок, ретро, не можеш да кажеш, че е определен, по-скоро на боза бие
15 Дек 2015, 14:56
Има хора, които слушат всякаква музика, така че защо да не слушат радио не мога да си обясня? :)
15 Дек 2015, 16:23
Аз много харесвам испанската музика, много ме зарежда, но за испански радия не съм търсила, сега ме подсетихте
17 Дек 2015, 14:06
Сега нещо съм на джаз вълна, странно как се върнах в миналото, досега не ми се беше случвало за чак толкова дълго време, на вълна Ета Джеймс съм, както и Ела Фицджералд... не мога да спра да ги слушам хихи :)
18 Дек 2015, 10:49
Днес ми е някакво заспало, та съм си пуснала Авалон и само това слушам, и така докато избутам този досаден ден.
18 Дек 2015, 11:58
Аз нямам възможност да слушам само аз музика, затова има радио пуснато в офиса, за да бъде най-добре за всички, отделно си нямаме слушалки. Пускаме нещо за фон. ;)
18 Дек 2015, 12:58
Ако имам възможността бих заложила на музика, която да ми вдигне настроението и духа. :) Разбира се, на моята работа не слушам никаква музика, разбираемо, но в колата гледам да се абстрахирам и да си почина от цялата лудница и стоя на тихо.
18 Дек 2015, 14:54
Malina написа:Ако имам възможността бих заложила на музика, която да ми вдигне настроението и духа. :) Разбира се, на моята работа не слушам никаква музика, разбираемо, но в колата гледам да се абстрахирам и да си почина от цялата лудница и стоя на тихо.

О, с толкова деца напълно те разбирам, и аз използвам, когато няма никой около мен да е абсолютна тишина, иначе тези двамата ме побъркват.
22 Дек 2015, 15:25
Аз си слушам най-често Zrock, пускат що годе все неща, които ми харесват, а ако реша, че ме дразнят с приказки пристъпвам към Youtube :)