Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Козметични терапии против стареене

09 Дек 2015, 17:01

Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.

Какво точно ще правиш, импланти ли ще слагаш или нещо друго!?
Към тази оферта ли си се насочила:
https://www.ofertomat.bg/Gelaniat-bust- ... p4356.html

09 Дек 2015, 18:05

Lisandra написа:
Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.

Какво точно ще правиш, импланти ли ще слагаш или нещо друго!?
Към тази оферта ли си се насочила:
https://www.ofertomat.bg/Gelaniat-bust- ... p4356.html

Интересно, аз си мислих, че цената важи и от кубиците, които желае дамата :roll:

10 Дек 2015, 15:20

ами би трябвало да е от кубиците. и аз така си мисля. но може пък офертата да е фиксирана за някакви определени кубици.

11 Дек 2015, 16:13

Alexandrina, казаха ли ти дали е за определени кубици тази оферта?

11 Дек 2015, 17:17

Всъщност се съмнявам да е за определени, тъй като винаги зависи много от физиката, т.е. дали ще може да поеме тялото ти толкова, колкото са в офертата :lol:

12 Дек 2015, 11:57

привет, девойки. аз съм на малки кубици,не искам да прекалявам. mangusta e права,все пак това трябва да се съобрази с тялото.

14 Дек 2015, 15:32

чудесно, Alexandrina. вече съм почти сигурна,че при теб нещата ще станат доста добри. щом знаеш мярката на нещата,всичко ще се получи добре.:)

15 Дек 2015, 16:26

Alexandrina, от Скин Системс обясниха ли ти колко време ще ти е нужно да се възстановиш?

18 Дек 2015, 13:18

Явно не ти се пише. но пък от друга страна те разбирам. може би си малко напрегната и това е разбираемо.

07 Яну 2016, 16:01

Надявам се всичко да мине добре, успех с възстановяването! Аз да ти призная любопитна съм за снимка, имам позната със силикон и изглежда абсурдно.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 44