Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
09 Дек 2015, 17:01
Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.
Какво точно ще правиш, импланти ли ще слагаш или нещо друго!?
Към тази оферта ли си се насочила:
https://www.ofertomat.bg/Gelaniat-bust- ... p4356.html
09 Дек 2015, 18:05
Lisandra написа:Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.
Какво точно ще правиш, импланти ли ще слагаш или нещо друго!?
Към тази оферта ли си се насочила:
https://www.ofertomat.bg/Gelaniat-bust- ... p4356.html
Интересно, аз си мислих, че цената важи и от кубиците, които желае дамата
10 Дек 2015, 15:20
ами би трябвало да е от кубиците. и аз така си мисля. но може пък офертата да е фиксирана за някакви определени кубици.
11 Дек 2015, 16:13
Alexandrina, казаха ли ти дали е за определени кубици тази оферта?
11 Дек 2015, 17:17
Всъщност се съмнявам да е за определени, тъй като винаги зависи много от физиката, т.е. дали ще може да поеме тялото ти толкова, колкото са в офертата
12 Дек 2015, 11:57
привет, девойки. аз съм на малки кубици,не искам да прекалявам. mangusta e права,все пак това трябва да се съобрази с тялото.
14 Дек 2015, 15:32
чудесно, Alexandrina. вече съм почти сигурна,че при теб нещата ще станат доста добри. щом знаеш мярката на нещата,всичко ще се получи добре.:)
15 Дек 2015, 16:26
Alexandrina, от Скин Системс обясниха ли ти колко време ще ти е нужно да се възстановиш?
18 Дек 2015, 13:18
Явно не ти се пише. но пък от друга страна те разбирам. може би си малко напрегната и това е разбираемо.
07 Яну 2016, 16:01
Alexandrina написа:момичета,много ви благодаря за препоръките и подкрепата. няма да съм поредната напомпана силиконка,а имам нужда.живот и здраве ще споделя отзивите си след това.
Надявам се всичко да мине добре, успех с възстановяването! Аз да ти призная любопитна съм за снимка, имам позната със силикон и изглежда абсурдно.