Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Козметични терапии против стареене

10 Авг 2015, 15:15

Pacienti написа:Пълно е с примери като нея, но не трябва да забравяме, че това са хора с необикновен талант и ние се фокусираме върху него. Въпреки всичко звездите прибягват до услугите на естетичната дерматология и успяват дълго време да запазят младешкото си излъчване... :)

Съгласна съм, но така е по-добре сякаш, иначе като се започне с операциите вече лицето не изглежда по същия начин, някак като маска е!

11 Авг 2015, 12:55

Mamacita написа:
Pacienti написа:Пълно е с примери като нея, но не трябва да забравяме, че това са хора с необикновен талант и ние се фокусираме върху него. Въпреки всичко звездите прибягват до услугите на естетичната дерматология и успяват дълго време да запазят младешкото си излъчване... :)

Съгласна съм, но така е по-добре сякаш, иначе като се започне с операциите вече лицето не изглежда по същия начин, някак като маска е!

Така е, при естетичната дерматология се запазва естественото излъчване, не се променят чертите на лицето.

13 Авг 2015, 12:10

според мен масажите на лицето и пилинга в кварталните салони могат само да подържат кожата на жените, които по природа са надарени с достътачно колаген и са си младолики по ген. когато обаче говорим за постигане на траен ефект при жени с проблевна кожа аз определено мога да кажа, че тогава роля може да си изиграе само естетичните процедури. те не са болезнени, но пък някои сигурно ще кажат,че бъркат в джоба. не мога да се съглася с това обаче, защото ако козметичкатка в кваратала ми обяснява че с пет масажа ще ми изглади бръчките, въобще няма да и повярвам. и в тази връзка предпочитам да си направя BDR процедура, която на цена може да се равни на около три масажа за лице, особено ако си намериш някоя промоция, както аз правя. ;)

13 Авг 2015, 13:17

Не съм запозната изобщо с процедурите, сега съм н а37г. и смятам, че изглеждам много добре, лицето ми е нормално имам леки фини бръчки, не бих тръгнала по козметици още сега. :)

13 Авг 2015, 14:12

Jully написа:Не съм запозната изобщо с процедурите, сега съм н а37г. и смятам, че изглеждам много добре, лицето ми е нормално имам леки фини бръчки, не бих тръгнала по козметици още сега. :)

Стискай палци така да си и на четиредесет.
Грижата за кожата освен, че подмладява е въпрос и на хигиена, която при хора с проблемна кожа е задължителна. :)

14 Авг 2015, 10:47

Jully написа:Не съм запозната изобщо с процедурите, сега съм н а37г. и смятам, че изглеждам много добре, лицето ми е нормално имам леки фини бръчки, не бих тръгнала по козметици още сега. :)

завиждам ти благородно. :) малко са жените на 37, които могат да се похвалят с това. аз съм предразположена към някои така да го нарека дефекти.по принцип съм със смесена кожа, което при повечето жени не води да бръчки, обаче аз си ги имам,особено изразени са ми назолабиалните, което направо си ме състарява още повече.не съм ги пипала тях, но след време ще се наложи. :lol:

14 Авг 2015, 11:39

Така е, кожата на всеки реагира по различен начин с времето, а и да не забравяме, че наследствения фактор играе голяма роля.
В моето семейство брат ми има акне, аз и сестра ми не, ние имаме суха кожа и мимическите ни бръчки са доста изявени, като при майка ни.
Майка ми, благодарение на това че се поддържа, никой не и дава годините, докато има приятелки, които приличат повече на нейни майки отколкото на връстнички.

14 Авг 2015, 15:05

Различно е при всеки, да наистина на мен не ми личат годините, майка ми също е младолика и не полага никакви грижи за лицето си, дори с крем не се маже и чак сега започнаха да и личат годините, като се има предвид, че вече е на 55, надявам се и аз дълго време да се радвам на хубаво лице, за да не ми се налага да прибягвам до процедури, нямам навика изобщо и не съм наясно какво и как се използва. :)

17 Авг 2015, 14:46

Jully написа:Различно е при всеки, да наистина на мен не ми личат годините, майка ми също е младолика и не полага никакви грижи за лицето си, дори с крем не се маже и чак сега започнаха да и личат годините, като се има предвид, че вече е на 55, надявам се и аз дълго време да се радвам на хубаво лице, за да не ми се налага да прибягвам до процедури, нямам навика изобщо и не съм наясно какво и как се използва. :)

е ти сега направо изби рибата. майката ти е на 55 и да не и личат. ей това е ген наистина. :) какъв крем използва майка ти? а ти изполваш ли някакъв?

17 Авг 2015, 15:02

Yarost написа:
Jully написа:Различно е при всеки, да наистина на мен не ми личат годините, майка ми също е младолика и не полага никакви грижи за лицето си, дори с крем не се маже и чак сега започнаха да и личат годините, като се има предвид, че вече е на 55, надявам се и аз дълго време да се радвам на хубаво лице, за да не ми се налага да прибягвам до процедури, нямам навика изобщо и не съм наясно какво и как се използва. :)

е ти сега направо изби рибата. майката ти е на 55 и да не и личат. ей това е ген наистина. :) какъв крем използва майка ти? а ти изполваш ли някакъв?

Абе каквото и да си говорим след 50 започват едни промени дето щем-нещем са си особено видими и не зная какви кремчета вълшебни се ползват, но някак невъзможно ми изглежда това, което е написала Jully
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 44