12 Окт 2015, 16:17
Lollipop написа:Важното е тези тестове дап оказват - пък къде ще са направени е все тая
12 Окт 2015, 17:04
Gorica23 написа:Lollipop написа:Важното е тези тестове дап оказват - пък къде ще са направени е все тая
Склонна съм да се съглася с Pacienti, толкова сериозно заболяване, не би ми било все тая с кой ще го коментирам, шока ще е огромен...
13 Окт 2015, 17:05
red_eyes написа:Gorica23 написа:Lollipop написа:Важното е тези тестове дап оказват - пък къде ще са направени е все тая
Склонна съм да се съглася с Pacienti, толкова сериозно заболяване, не би ми било все тая с кой ще го коментирам, шока ще е огромен...
Така е, бих предпочела да съм анонимна, пред това да коментирам с личната ми ХИВ статуса си, а и каквато е клюкарка моята....
13 Окт 2015, 20:33
14 Окт 2015, 14:36
Ваня Стойчева написа:не вярвам, че има голяма лекарска тайна, сигурно ще разправя на ляво и на дясно, че има хив позитивен пациент, и за моя съм почти сигурна, че ще го направи.
14 Окт 2015, 16:06
Pacienti написа:Ваня Стойчева написа:не вярвам, че има голяма лекарска тайна, сигурно ще разправя на ляво и на дясно, че има хив позитивен пациент, и за моя съм почти сигурна, че ще го направи.
Не ми се вярва, нямат право да споменават имена, другото е незаконно, може да го осъдиш, независимо за какво заболяване става въпрос.
За случаи от практиката си е нормално да разказват, да дават интервюта, това помага и на нас като пациенти.
15 Окт 2015, 13:38
maminka написа:Pacienti написа:Ваня Стойчева написа:не вярвам, че има голяма лекарска тайна, сигурно ще разправя на ляво и на дясно, че има хив позитивен пациент, и за моя съм почти сигурна, че ще го направи.
Не ми се вярва, нямат право да споменават имена, другото е незаконно, може да го осъдиш, независимо за какво заболяване става въпрос.
За случаи от практиката си е нормално да разказват, да дават интервюта, това помага и на нас като пациенти.
Личните специално са такива селски клюкарки, понеже са толкова много, особено възрастните и аз не бих се учудила, както ми е разказвала за други хора, че еди какво си!
15 Окт 2015, 14:40
Lisandra написа:maminka написа:Pacienti написа:Не ми се вярва, нямат право да споменават имена, другото е незаконно, може да го осъдиш, независимо за какво заболяване става въпрос.
Личните специално са такива селски клюкарки, понеже са толкова много, особено възрастните и аз не бих се учудила, както ми е разказвала за други хора, че еди какво си!
За личните съм съгласна, има такива, които се държат като знахари, но не съм попадала на такова отншение при специалист, особено когато става въпрос за интимен проблем, дискретността е задължителна. За моя проблем, Каляшева само ми препоръча какво да направя, но аз трябваше да кажа на мъжа ми и бившия.
15 Окт 2015, 14:59
16 Окт 2015, 15:07
Kaya написа:Няма как да свърши и това вместо теб