Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Lisandra » 30 Окт 2015, 17:34

annamaria написа:да не говорим пък за хламидите и те колко са коварни. лоша работа са тия женски полови инфекции. лепнеш ли ги трудно се отърваме от тях.

За жалост, ние сме по-потърпевши когато става въпрос за полови инфекции, мъжете в повечето случаи са преносители.
Snejna, благодаря, хламидията я преборихме, два курса се наложиха! :)
От грипа се страхувам сега.
Lisandra

Мнениеот Elica » 30 Окт 2015, 22:26

Направо не ми се мисли като се има предвид, че и аз трябва да ходя на лекар, направо бррр :) Страх ме хваща сигурно ше ми изпише една чанта лекарства хаха :)
Аватар
Elica

Мнениеот annamaria » 02 Ное 2015, 16:05

Lisandra написа:
annamaria написа:да не говорим пък за хламидите и те колко са коварни. лоша работа са тия женски полови инфекции. лепнеш ли ги трудно се отърваме от тях.

За жалост, ние сме по-потърпевши когато става въпрос за полови инфекции, мъжете в повечето случаи са преносители.
Snejna, благодаря, хламидията я преборихме, два курса се наложиха! :)
От грипа се страхувам сега.

браво на теб, значи успешно си ги смачкала хламидите. но сега внимавай да не лепнеш някой вирус,че няма да ти се размине лечение.този път да не си докараш гъбички.внимавай!
annamaria

Мнениеот Pacienti » 03 Ное 2015, 15:19

Elica написа:Направо не ми се мисли като се има предвид, че и аз трябва да ходя на лекар, направо бррр :) Страх ме хваща сигурно ше ми изпише една чанта лекарства хаха :)

И аз съм като теб, но от горчив опит се научих, че е по-добре рано отколкото късно да се отиде на лекар. Отлагайки във времето безобиден здравословен проблем може да се превърне в сериозен. Страхът е лош съветник, в повечето случаи ми олеква, че всичко е наред, да не ни се случва това, което си го мислим...
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 03 Ное 2015, 15:36

И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага. :) Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат. :) :scratchheadblue:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pacienti » 03 Ное 2015, 15:48

rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага. :) Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат. :) :scratchheadblue:

Ако искаш сподели какво те тревожи, както се казва споделен проблем, половин проблем, можем да станем част от решението му. :)
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 03 Ное 2015, 16:08

Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага. :) Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат. :) :scratchheadblue:

Ако искаш сподели какво те тревожи, както се казва споделен проблем, половин проблем, можем да станем част от решението му. :)

Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност. :bored:
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот annamaria » 04 Ное 2015, 11:56

Pacienti написа:
Elica написа:Направо не ми се мисли като се има предвид, че и аз трябва да ходя на лекар, направо бррр :) Страх ме хваща сигурно ше ми изпише една чанта лекарства хаха :)

И аз съм като теб, но от горчив опит се научих, че е по-добре рано отколкото късно да се отиде на лекар. Отлагайки във времето безобиден здравословен проблем може да се превърне в сериозен. Страхът е лош съветник, в повечето случаи ми олеква, че всичко е наред, да не ни се случва това, което си го мислим...

колкото по-рано се открие проблемът и се третира с правилното лечение,толкова по-добре. неудобството и страхът са излишни в подобни случаи. по-правилно е да се замислим да намерим качествен специалист за проблема.
annamaria

Мнениеот Jully » 04 Ное 2015, 12:13

Търсенето на специалист е най-трудното. Но за щастие в наши дни най-хубавото е, че в Интернет може да се намери всякаква информация за всеки и лесно да преценим кой ни харесва и кой - не. :thumbup:
Аватар
Jully

Мнениеот Pacienti » 04 Ное 2015, 17:01

rabotnata pchela написа:
Pacienti написа:

Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност. :bored:

7-8 месеца си е дълго време, неприятно. Ето статия на мойта лекарка, виж дали имаш подобни симптоми, подробно е описала какви изследвания трябва да се правят ако обикновената микробиология е чиста.
http://www.drkaliasheva.com/services/mi ... ureaplazma
Pacienti

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология