30 Окт 2015, 17:34
annamaria написа:да не говорим пък за хламидите и те колко са коварни. лоша работа са тия женски полови инфекции. лепнеш ли ги трудно се отърваме от тях.
30 Окт 2015, 22:26
02 Ное 2015, 16:05
Lisandra написа:annamaria написа:да не говорим пък за хламидите и те колко са коварни. лоша работа са тия женски полови инфекции. лепнеш ли ги трудно се отърваме от тях.
За жалост, ние сме по-потърпевши когато става въпрос за полови инфекции, мъжете в повечето случаи са преносители.
Snejna, благодаря, хламидията я преборихме, два курса се наложиха!
От грипа се страхувам сега.
03 Ное 2015, 15:19
Elica написа:Направо не ми се мисли като се има предвид, че и аз трябва да ходя на лекар, направо брррСтрах ме хваща сигурно ше ми изпише една чанта лекарства хаха
03 Ное 2015, 15:36
03 Ное 2015, 15:48
rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага.Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат.
![]()
03 Ное 2015, 16:08
Pacienti написа:rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага.Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат.
![]()
Ако искаш сподели какво те тревожи, както се казва споделен проблем, половин проблем, можем да станем част от решението му.
04 Ное 2015, 11:56
Pacienti написа:Elica написа:Направо не ми се мисли като се има предвид, че и аз трябва да ходя на лекар, направо брррСтрах ме хваща сигурно ше ми изпише една чанта лекарства хаха
И аз съм като теб, но от горчив опит се научих, че е по-добре рано отколкото късно да се отиде на лекар. Отлагайки във времето безобиден здравословен проблем може да се превърне в сериозен. Страхът е лош съветник, в повечето случаи ми олеква, че всичко е наред, да не ни се случва това, което си го мислим...
04 Ное 2015, 12:13
04 Ное 2015, 17:01
rabotnata pchela написа:Pacienti написа:rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага.Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат.
![]()
Ако искаш сподели какво те тревожи, както се казва споделен проблем, половин проблем, можем да станем част от решението му.
Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност.