Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот Gorica23 » 11 Ное 2015, 12:54

rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)

Накарай ги да ти направят пълни изследвания, може да имаш друга инфекция съчетана с цистита!
Успех, после кажи какво става.
Gorica23

Мнениеот annamaria » 12 Ное 2015, 14:53

Gorica23 написа:
rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)

Накарай ги да ти направят пълни изследвания, може да имаш друга инфекция съчетана с цистита!
Успех, после кажи какво става.

да не и го пожелаваме. макар че шансът за друга инфекция не е за подценяване. дано всичко и мине наред, та после да разкаже как е било. :roll:
annamaria

Мнениеот Lisandra » 12 Ное 2015, 17:47

Спомням си, че в ученическите години имах цистит и дълго го борих с мечо грозде, но накрая само антибиотика ми помогна защото се оказа, че имам и бактериална инфекция. :!:
Lisandra

Мнениеот mimeto90 » 12 Ное 2015, 17:53

Lisandra написа:Спомням си, че в ученическите години имах цистит и дълго го борих с мечо грозде, но накрая само антибиотика ми помогна защото се оказа, че имам и бактериална инфекция. :!:

Така е, задължително първо трябва да се разчете откъде идва проблемът и след това да се назначава лечение
mimeto90

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Lisandra » 12 Ное 2015, 18:38

Не знам дали е за тук въпроса ми, но сутринта видях, че точно на свивката горе между крака и срамните части ми се е подуло леко и се чудя на какъв лекар да отида, че не ми се ходи при личната!?
Lisandra

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

Мнениеот Monika_Spasova » 12 Ное 2015, 20:26

Lisandra написа:Не знам дали е за тук въпроса ми, но сутринта видях, че точно на свивката горе между крака и срамните части ми се е подуло леко и се чудя на какъв лекар да отида, че не ми се ходи при личната!?

Какво се е подуло? Имала ли си напоследък инфекции? Може да е подут лимфен възел, няма как да не минеш през личната. Болезнено ли е, топче ли е? Точно там има лимфни възли, ако си имала инфекция най-вероятно той се е надул и не си разбрала. Може да говориш с гинеколога, пускала ли си скоро кръвни изследвания? Най-вероятно е това, с времето ще се махне, най-вероятно е от инфекция, май беше казала, че имаш хламидии? :roll: Аз те хванах на къс пас, но съм 99% сигурна, че е това, не се притеснявай изобщо!
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот annamaria » 13 Ное 2015, 12:16

mimeto90 написа:
Lisandra написа:Спомням си, че в ученическите години имах цистит и дълго го борих с мечо грозде, но накрая само антибиотика ми помогна защото се оказа, че имам и бактериална инфекция. :!:

Така е, задължително първо трябва да се разчете откъде идва проблемът и след това да се назначава лечение

мечото грозде помага само при по-леки форми на цистит. иначе, ако е по-сериозно и усложнено,няма как да стане. може и профилактично да се пие, но ако в този случай има и друга инфекция, няма как да помогне мечото грозде.
annamaria

Мнениеот Pacienti » 13 Ное 2015, 13:02

Lisandra написа:Не знам дали е за тук въпроса ми, но сутринта видях, че точно на свивката горе между крака и срамните части ми се е подуло леко и се чудя на какъв лекар да отида, че не ми се ходи при личната!?

Ако си преди цикъл също е фактор, на мен ми се е случвало, както гърдите се подуват, като ми свърши цикъла и отшумя.
Не се притеснявай излишно!
Pacienti

Мнениеот Rali_hr » 13 Ное 2015, 14:04

Не се притеснявай, сигурно е от инфекцията. :) Отивай обаче при личната, няма къде другаде. Все пак трябва да се установи какво е, но и аз си мисля, че сигурно е лимф, а те са подуват около инфектираните места, обикновено остават след инфекцията. ;)
Аватар
Rali_hr

Мнениеот magda » 13 Ное 2015, 14:47

Monika_Spasova написа:

Какво се е подуло? Имала ли си напоследък инфекции? Може да е подут лимфен възел, няма как да не минеш през личната. Болезнено ли е, топче ли е? Точно там има лимфни възли, ако си имала инфекция най-вероятно той се е надул и не си разбрала. Може да говориш с гинеколога, пускала ли си скоро кръвни изследвания? Най-вероятно е това, с времето ще се махне, най-вероятно е от инфекция, май беше казала, че имаш хламидии? :roll: Аз те хванах на къс пас, но съм 99% сигурна, че е това, не се притеснявай изобщо!

:goodpost: Там няма какво друго да се подуе, освен лимфи
magda

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология