Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот annamaria » 05 Ное 2015, 12:29

rabotnata pchela написа:
Pacienti написа:
rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага. :) Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат. :) :scratchheadblue:

Ако искаш сподели какво те тревожи, както се казва споделен проблем, половин проблем, можем да станем част от решението му. :)

Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност. :bored:

верно ли бе жена? ако е цистит как го носиш толкова дълго време.имай предвид,че с такова възпаление и с редовни интимни отношения нещата могат да станат по-лоши. отивай веднага на лекар!
annamaria

Мнениеот Lisandra » 05 Ное 2015, 13:26

rabotnata pchela написа:Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност. :bored:

Цистита е коварен, но 8 месеца не бих търпяла, можеш да си докараш усложнения, не отлагай!
Lisandra

Мнениеот Kaya » 05 Ное 2015, 13:38

Оф, гадна история! :( Дано скоро да се оправиш, наистина бързо вземай мерки.
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот annamaria » 06 Ное 2015, 11:34

ами често казано циститът на пръв поглед може да изглежда безобиден,но щом е продължил толкова значи направо си е станал хроничен. трябва да се вземат наистина незабвни мерки.
annamaria

Мнениеот Gorica23 » 09 Ное 2015, 17:14

rabotnata pchela, не искам да те плаша, но annamaria е права, след толкова време има голям шанс да е станал хроничен!
Gorica23

Мнениеот rabotnata pchela » 10 Ное 2015, 14:21

Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Mon_ton » 10 Ное 2015, 17:16

rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)

Всичко ще мине бързо, самод а си намериш специалист :)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот Nightmare » 10 Ное 2015, 17:42

Mon_ton написа:
rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)

Всичко ще мине бързо, самод а си намериш специалист :)

Да, в комбинацията с добър специалист и правилно лечение всичко ще се размине, дори и хроничен да е станал, така че няма от какво да се опасяваш толкова, ще стискаме палци
Nightmare

Мнениеот Pacienti » 10 Ное 2015, 18:07

Пишман, ама си за бой, интелигентна жена си, може ли цяла година да търпиш и да не отидеш на специалист. :nono:
Хайде, да се оправяш!
Pacienti

Мнениеот annamaria » 11 Ное 2015, 12:02

щом си поела нещата вече в свои ръце, значи всичко ще се оправи. естествено ще ти предпишат лечение,което трябва да спазваш стриктно и всичко ще се оправи.пиши после да кажеш какво лечение сте предприели.
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология