05 Ное 2015, 12:29
rabotnata pchela написа:Pacienti написа:rabotnata pchela написа:И аз не си падам особено по посещенията особено на гинеколог, но се налага.Предпочитам да ида и да ми се "маха от главата", отколкото да отлагам. Този месец е и моят ред, нямам сериозни оплаквания, надявам се да няма причини за приснения, по-скоро други неща повече ме тревожат.
![]()
Ако искаш сподели какво те тревожи, както се казва споделен проблем, половин проблем, можем да станем част от решението му.
Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност.
05 Ное 2015, 13:26
rabotnata pchela написа:Ами май имам цистит, от който не мога да се отърва вече близо 7-8 месеца. И май трябва да ходя да търся специалист, явно с личния нищо няма да направим. И все имам чувството, че или много ходя до тоалетната или хич, и че нещо не е наред както си трябва в тази ми дейност.
05 Ное 2015, 13:38
06 Ное 2015, 11:34
09 Ное 2015, 17:14
10 Ное 2015, 14:21
10 Ное 2015, 17:16
rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление.Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва.
10 Ное 2015, 17:42
Mon_ton написа:rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление.Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва.
Всичко ще мине бързо, самод а си намериш специалист
10 Ное 2015, 18:07
rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление.Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва.
11 Ное 2015, 12:02
rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)