11 Ное 2015, 12:54
rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)
12 Ное 2015, 14:53
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Да си признае с това пишман лечение и аз вече го мисля това, за съжаление. :( Миналата зима сефте ми се появи и една година не мога да го преборя. Другата седмица съм на специалист вече, надявам се да намерим лечение и да се свършва. ;)
Накарай ги да ти направят пълни изследвания, може да имаш друга инфекция съчетана с цистита!
Успех, после кажи какво става.
12 Ное 2015, 17:47
12 Ное 2015, 17:53
Lisandra написа:Спомням си, че в ученическите години имах цистит и дълго го борих с мечо грозде, но накрая само антибиотика ми помогна защото се оказа, че имам и бактериална инфекция.
12 Ное 2015, 18:38
12 Ное 2015, 20:26
Lisandra написа:Не знам дали е за тук въпроса ми, но сутринта видях, че точно на свивката горе между крака и срамните части ми се е подуло леко и се чудя на какъв лекар да отида, че не ми се ходи при личната!?
13 Ное 2015, 12:16
mimeto90 написа:Lisandra написа:Спомням си, че в ученическите години имах цистит и дълго го борих с мечо грозде, но накрая само антибиотика ми помогна защото се оказа, че имам и бактериална инфекция.
Така е, задължително първо трябва да се разчете откъде идва проблемът и след това да се назначава лечение
13 Ное 2015, 13:02
Lisandra написа:Не знам дали е за тук въпроса ми, но сутринта видях, че точно на свивката горе между крака и срамните части ми се е подуло леко и се чудя на какъв лекар да отида, че не ми се ходи при личната!?
13 Ное 2015, 14:04
13 Ное 2015, 14:47
Monika_Spasova написа:Lisandra написа:Не знам дали е за тук въпроса ми, но сутринта видях, че точно на свивката горе между крака и срамните части ми се е подуло леко и се чудя на какъв лекар да отида, че не ми се ходи при личната!?
Какво се е подуло? Имала ли си напоследък инфекции? Може да е подут лимфен възел, няма как да не минеш през личната. Болезнено ли е, топче ли е? Точно там има лимфни възли, ако си имала инфекция най-вероятно той се е надул и не си разбрала. Може да говориш с гинеколога, пускала ли си скоро кръвни изследвания? Най-вероятно е това, с времето ще се махне, най-вероятно е от инфекция, май беше казала, че имаш хламидии?Аз те хванах на къс пас, но съм 99% сигурна, че е това, не се притеснявай изобщо!