11 Яну 2016, 16:42
annamaria написа:истината е,че много млади момичета си ходят с различни интимни болести и в същото време си водят полов живот все едно нищо им няма. някои мъже са ми споделяли как например са си паднали по някоя жена и след това като са прекарали вече вечерта заедно на дргата сутрин се събуждат отвратени от конкретната жена.
12 Яну 2016, 17:22
svetlozara написа:annamaria написа:истината е,че много млади момичета си ходят с различни интимни болести и в същото време си водят полов живот все едно нищо им няма. някои мъже са ми споделяли как например са си паднали по някоя жена и след това като са прекарали вече вечерта заедно на дргата сутрин се събуждат отвратени от конкретната жена.
Добре де, най-вече от интимната хигиена ли, по какво се отвращават? Все пак мисля, че повечето проблеми с подходяща хигиена дори не се усещат, ама знам ли де..
13 Яну 2016, 15:41
13 Яну 2016, 17:57
14 Яну 2016, 11:44
Lisandra написа:Malina написа:Lisandra написа:Първо се беше подул самия лимф, сега се оформи като малко топче, не ме боли, не е враснал косъм. В цикъл съм, чакам да свърши и отивам на лекар.
Няма защо да се притесняваш, 100% е заради инфекцията, която имаше, не се тревожи ;)
Всичко е наред, оправих се, казаха, че има и такава вероятност. :)
15 Яну 2016, 12:13
15 Яну 2016, 13:07
Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)
15 Яну 2016, 13:22
Doktoricata написа:Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)
Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...
15 Яну 2016, 15:30
Krum написа:И аз съм попадал на такива, гледаш ги умни, красиви, изпънати, приличат на прясно откъсната ябълка, а като стигнат нещата до леглото осъзнаваш, че ябълката отдавна е паднала от дървото и хич не е гот...
18 Яну 2016, 13:55