Добави отговор

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

11 Яну 2016, 16:42

annamaria написа:истината е,че много млади момичета си ходят с различни интимни болести и в същото време си водят полов живот все едно нищо им няма. някои мъже са ми споделяли как например са си паднали по някоя жена и след това като са прекарали вече вечерта заедно на дргата сутрин се събуждат отвратени от конкретната жена.

Добре де, най-вече от интимната хигиена ли, по какво се отвращават? Все пак мисля, че повечето проблеми с подходяща хигиена дори не се усещат, ама знам ли де..

12 Яну 2016, 17:22

svetlozara написа:
annamaria написа:истината е,че много млади момичета си ходят с различни интимни болести и в същото време си водят полов живот все едно нищо им няма. някои мъже са ми споделяли как например са си паднали по някоя жена и след това като са прекарали вече вечерта заедно на дргата сутрин се събуждат отвратени от конкретната жена.

Добре де, най-вече от интимната хигиена ли, по какво се отвращават? Все пак мисля, че повечето проблеми с подходяща хигиена дори не се усещат, ама знам ли де..

Приятелите на annamaria, надявам се използват презервативи, за да се стигне до отвращение, положението е било страшно... :mrgreen:

13 Яну 2016, 15:41

Pacienti, той човекът си е ползвал презерватив,но тук въпросът опира до хигиената на конкретната жена. тъпо и гадно е, когато имаш такъв случай в сексуалната практика. но се случва,гледаш го или гледаш нея,хубави, умни, привлекателни,обаче нещо не е наред там в интимната област. затова и един профилактичен преглед не би бил излишен.

13 Яну 2016, 17:57

И аз съм попадал на такива, гледаш ги умни, красиви, изпънати, приличат на прясно откъсната ябълка, а като стигнат нещата до леглото осъзнаваш, че ябълката отдавна е паднала от дървото и хич не е гот... :front:

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

14 Яну 2016, 11:44

Lisandra написа:
Malina написа:
Lisandra написа:Първо се беше подул самия лимф, сега се оформи като малко топче, не ме боли, не е враснал косъм. В цикъл съм, чакам да свърши и отивам на лекар.

Няма защо да се притесняваш, 100% е заради инфекцията, която имаше, не се тревожи ;)

Всичко е наред, оправих се, казаха, че има и такава вероятност. :)

Супер, че всичко е наред, не се и съмнявах, че няма да има никакви причини за тревоги! :)

Re: Отговорни ли са българките за интимното си здраве, знаят ли как да се грижат за него? А вие?

15 Яну 2016, 12:13

Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)

15 Яну 2016, 13:07

Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)

Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...

15 Яну 2016, 13:22

Doktoricata написа:
Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)

Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...

Е то един път като опре ножа до кокала, после отиваш с по-голямо желение и профилактично, защото знаеш какво те чака след това. :)

15 Яну 2016, 15:30

Krum написа:И аз съм попадал на такива, гледаш ги умни, красиви, изпънати, приличат на прясно откъсната ябълка, а като стигнат нещата до леглото осъзнаваш, че ябълката отдавна е паднала от дървото и хич не е гот... :front:

ей затова говоря и аз Круме. :) добре,че се появи още един мъж, който да сподели за подобен случай. много е кофти да попаднеш на такава жена, но ги има.

18 Яну 2016, 13:55

Интересно ми е тея жени не усещат ли, че са такива, това надали остава скрито. Никой не би казал, че е приятно жената да е красива и в същото време ароматизирана повече отколкото трябва.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 140