01 Фев 2016, 12:05
rabotnata pchela написа:Doktoricata написа:Elica написа:Секс без презерватив правя, само след като партньорът ми се е пуснал изследвания срещу всякакви болести. Грижата за бременността си остава моя, обаче иначе никакви занимания без да видя аз черно на бяло, че всичко е 6![]()
Научих се от една приятелка на това изискване и съм мноогоо доволна.![]()
![]()
Съгласна съм с начина ти на действие, ама дай съвет как да ги накараме да си направят изследване, без да се засегнат!?
Защо да се засягат? Идеята е умна и трябва да се каже директно. ;) Все пак ако този човек държи на теб, а не на идеята да го направите един път без презерватив ще се съгласи без излишно мръкнане, а и щее полезно и за него.
01 Фев 2016, 15:29
Аз ако съм дигам гащите и кръстосвам краката, денонощни аптеки и магазини бол, освен ако не сме в планината, пък да отиваш на планина без презервативи....Lisandra написа:На теория звучи добре, ама като се разгорещите и ако случайно нямате презерватив, какво става...!?
01 Фев 2016, 15:48
02 Фев 2016, 15:46
Pipilota написа:Аз ако съм дигам гащите и кръстосвам краката, денонощни аптеки и магазини бол, освен ако не сме в планината, пък да отиваш на планина без презервативи....Lisandra написа:На теория звучи добре, ама като се разгорещите и ако случайно нямате презерватив, какво става...!?![]()
02 Фев 2016, 16:22
Lisandra написа:Pipilota написа:Аз ако съм дигам гащите и кръстосвам краката, денонощни аптеки и магазини бол, освен ако не сме в планината, пък да отиваш на планина без презервативи....Lisandra написа:На теория звучи добре, ама като се разгорещите и ако случайно нямате презерватив, какво става...!?![]()
Добре де, правите изследвания, но той/тя безотговорно изневери след време и ви зарази, какво правите тогава!?
02 Фев 2016, 22:22
03 Фев 2016, 16:49
03 Фев 2016, 17:04
annamaria написа:абсолютно подкрепям. за младите пишлемета не ми дреме,но човек ако е на 30 и кусур години трябва да бъде стриктен и да не си позволява волности по отношение на интимния си свят.
03 Фев 2016, 18:03
rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
04 Фев 2016, 10:26
:) Аз лично ако си нямх мъж бих пробвала. :) Някоя дама мома нямаме ли по-смела?Lisandra написа:rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.