04 Фев 2016, 12:10
Mon_ton написа:Doktoricata написа:Lollipop написа:Като гледам сега, определено сме станали по-отговорни, а и често виждам кабинетите препълнени с жени. :) мисля, че не сме толкова немарливи, има изключения ама.. ;)
Дано да са за профилактични прегледи, а не защото ножа е опрял до кокала...
Е то един път като опре ножа до кокала, после отиваш с по-голямо желение и профилактично, защото знаеш какво те чака след това. :)
04 Фев 2016, 14:05
04 Фев 2016, 17:14
rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
04 Фев 2016, 17:59
Gorica23 написа:rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
Не трябва да подценяваме проблема при младите! Тук е ролята на семейството, училището... да се възпитава отношение към здравна култура, за да не се чудим като питат дали може да се забременее през дрехите!
05 Фев 2016, 15:51
Lisandra написа:rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.
05 Фев 2016, 18:11
annamaria написа:Lisandra написа:rabotnata pchela написа:Айде за по-младит можем да оправдаем да се шашнат от такива изисквания, но хората около 30г е в реда на нещата да изискват повече от партньорите си. Идеята мен лично ме впечатли.
Идеята, както казваш е впечатляваща, но от личен опит ви казвам, че ако човек не мисли с главата си (визирам мъжкото съсловие), няма гаранция, че ще се предпази.
проблемът е,че те мислят с другите си глави. и затова след това като опре ножа до кокала започват да висят пред кабинетите на венеролозите.![]()
но в същото време знаейки за проблема си са успели да посеят семето на заразата и сред други невинни жертви.
08 Фев 2016, 16:18
08 Фев 2016, 17:37
09 Фев 2016, 16:55
Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра?![]()
![]()
![]()
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу
09 Фев 2016, 17:46
annamaria написа:Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра?![]()
![]()
![]()
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу
ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.