10 Фев 2016, 16:12
svetlozara написа:annamaria написа:Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра?![]()
![]()
![]()
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу
ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.
КОлко мъже са така, вършеят без да мислят, това ме е яд най-много, че жените отнасят най-често най-сериозните проблеми. даже не трябвала Лисандра да му казва, да си остава безплоден и да не се множи.
12 Фев 2016, 17:32
12 Фев 2016, 17:39
svetlozara написа:annamaria написа:Pipilota написа:Малкия дявол, а Лисандра?![]()
![]()
![]()
Ужасни са обаче тея мъже, абе като искаш да ходиш да вършееш поне жена си остави! пФууу
ами именно. като му се ходи да си сваля гащите,поне да не носи зарази на половинката си. то това е болестно състояние.
КОлко мъже са така, вършеят без да мислят, това ме е яд най-много, че жените отнасят най-често най-сериозните проблеми. даже не трябвала Лисандра да му казва, да си остава безплоден и да не се множи.
13 Фев 2016, 14:49
15 Фев 2016, 10:33
15 Фев 2016, 11:43
annamaria написа:аз оставам с впечатление,че си остават немарливи жените. особено девойките,дето са вкусили вече от сладостта на живота и безразборно мислят и действат.и после най-малко си разнасят гъбичките с месеци.
15 Фев 2016, 15:08
15 Фев 2016, 16:41
annamaria написа:яд ме хваща на такива като мъжа на Lisandra. такъв даже не заслужава и да го заведеш при доктор Каляшева за лечение. щото не знам,но ако на Lisandra и е минавало през главата да го заведе там, просто не го заслужава.
15 Фев 2016, 16:46
16 Фев 2016, 15:49
Pacienti написа:Момчета и момичета ето ви една актуална статия по темата, на Lisandra не и е било лесно, но с постъпката си, надявам се, е предпазила други жени от здравословни проблеми ...
http://www.tialoto.bg/a/10-za-myje/4735 ... -faktori-/