04 Апр 2016, 12:42
Pacienti написа:За мен не е все тая, докторката се занимава с лабораториите, това не се таксува допълнително, имам си електронно здравно досие, където се нанася всичко, прегледи, изследвания, лечение и др.
Това са цените за изсладвания:
http://www.drkaliasheva.com/izsledvania
04 Апр 2016, 14:52
mamina написа:Едва ли обикновената цитонамазка е излишна. Просто тази може да е по-препоръчителна и сигурна, ако има някакво съмнение. Аз поне така си го обяснявам.
04 Апр 2016, 16:20
Все пак при цитонамазка дава някакви маркери за притеснения, които провокират следващи изследвания :)Pacienti написа:mamina написа:Едва ли обикновената цитонамазка е излишна. Просто тази може да е по-препоръчителна и сигурна, ако има някакво съмнение. Аз поне така си го обяснявам.
Ами нали това е проблема, че при папилома вирус, няма симптоми, тогава от къде ще дойдат съмненията, ако самия лекар не ти пусне такъв тип изследване!?
05 Апр 2016, 15:53
Kremiliya написа:Все пак при цитонамазка дава някакви маркери за притеснения, които провокират следващи изследвания :)Pacienti написа:mamina написа:Едва ли обикновената цитонамазка е излишна. Просто тази може да е по-препоръчителна и сигурна, ако има някакво съмнение. Аз поне така си го обяснявам.
Ами нали това е проблема, че при папилома вирус, няма симптоми, тогава от къде ще дойдат съмненията, ако самия лекар не ти пусне такъв тип изследване!?
06 Апр 2016, 10:06
06 Апр 2016, 12:40
Tinki написа:iwoni аз като разнасям по лаборатории губя по два дни в разходки. Ако има как да си го спестя, без да ми е екстра разход, не бих отказала.
07 Апр 2016, 12:59
08 Апр 2016, 11:37
Neven498 написа:На мен така и не ми става ясно, дали папилома вируса може да ти го улови случайно гинеколога или е добре профилактично от време на време да си се минава и при венеролог.
12 Апр 2016, 11:41
12 Апр 2016, 15:07
annamaria написа:едва ли е излишно в профилактичните си прегледи човек да предвижда минаване и през венеролог. особено при началото на нова връзка.