Malina написа:Мисля, че и при мъжете се появяват симптоми като парене, които ги карат да потърсят лекарска помощ, то разбира се зависи какъв е проблемът.Като цяло, май за нас, а и за тях, интимно здраве означава женско здраве!
annamaria написа:здравейте! извинете, че дълго време не се включвах, но започнах лечение. да ви кажа честно малко бях шокирана от изследванията и резултатите, но в крайна сметка това е положението. бях насочена към венеролог по чието настояване ми направиха специализирано изледване за уреаплазма и с това дефакто проблемът бе разкрит. а именно тази повтаряща се бактериална вагиноза. сега съм по-спокойна, защото се знае причината и съответно започнах лечение.
Gorica23 написа:annamaria написа:здравейте! извинете, че дълго време не се включвах, но започнах лечение. да ви кажа честно малко бях шокирана от изследванията и резултатите, но в крайна сметка това е положението. бях насочена към венеролог по чието настояване ми направиха специализирано изледване за уреаплазма и с това дефакто проблемът бе разкрит. а именно тази повтаряща се бактериална вагиноза. сега съм по-спокойна, защото се знае причината и съответно започнах лечение.
Уау, звучи много сериозно, момъкът как го прие, той трябва ли да се изследва...?
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта