Интимен проблем - моля за съвет! Грижим ли се за интимното здраве?

Re: Интимен проблем - моля за съвет!

Мнениеот annamaria » 21 Авг 2015, 09:50

ManiJani написа:
annamaria написа:ManiJani, пълен глупак и нахалник е бил. съжалявам,че ти го казвам, ама аз бих му забила и шамар заради наглостта. не завиждам на другите момичета дето е бил с тях, сигурно са пропищели. :roll:

Ха ха, не мисли, че му простих с шамарите и не, няма за какво да се извиняваш :D Но дълго му се молих да не прави така с други момичета, не е честно да страдат те заради неговия "кеф"... обеща ми, но какво е направил само той си знае!

пълен смотаняк! и какво той още ли си ходи с инфекцията? поне посети ли лекар,имаше ли отговорността да се прегледа?
annamaria

Мнениеот Lisandra » 21 Авг 2015, 10:19

annamaria написа:между другото Harmony е права. понякога течението може да няма строго обективна причина, но пък от друга страна за собствено спокойствие би могло да се отиде на лекар. Lisandra, чвстваш ли необходимост,че трябва да отидеш на преглед или статията като я прочете, смяташ, че нямаш повод да се притесняваш?

привет! да, прочетох статията. доста добри обяснения е дала доктор Каляшева за нещата. обмислям дали все пак да не посетя доктор,макар че оплакванията ми намаляха.може би ще поизчакам още малко и ще реша.
Lisandra

Мнениеот annamaria » 21 Авг 2015, 11:18

Lisandra написа:
annamaria написа:между другото Harmony е права. понякога течението може да няма строго обективна причина, но пък от друга страна за собствено спокойствие би могло да се отиде на лекар. Lisandra, чвстваш ли необходимост,че трябва да отидеш на преглед или статията като я прочете, смяташ, че нямаш повод да се притесняваш?

привет! да, прочетох статията. доста добри обяснения е дала доктор Каляшева за нещата. обмислям дали все пак да не посетя доктор,макар че оплакванията ми намаляха.може би ще поизчакам още малко и ще реша.

съветът ми е, ако оплакванията ти продължават да посетиш доктор.статията е информативна,но ти трябва да си прецениш нещата.
annamaria

Мнениеот Lisandra » 21 Авг 2015, 12:25

непременно,не бих искала да подценявам състоянието си и препоръките ви. :)
Lisandra

Мнениеот Мади Ранчева » 21 Авг 2015, 13:03

В такива случаи и аз мисля, че не е съвсем редно да се чака, но всеки си познава тялото и начинът му на функциониране, съответно всичко си е строго индивидуално!
Мади Ранчева

Мнениеот annamaria » 24 Авг 2015, 11:36

Мади Ранчева написа:В такива случаи и аз мисля, че не е съвсем редно да се чака, но всеки си познава тялото и начинът му на функциониране, съответно всичко си е строго индивидуално!

абсолютно. дори си спомних единт личен пример, в който се бях малшо шашнала. и аз имах едни такиви дни, в които имах бяло течение по никое време. в смисъл такъв,че обичайно то се засилва преди да ни дойде,но на мен ми се появи дори след края на един от циклите ми. май нещо бях простинала тогава и мина от самосебе си.
annamaria

Мнениеот mihaella » 24 Авг 2015, 13:53

annamaria написа:
Мади Ранчева написа:В такива случаи и аз мисля, че не е съвсем редно да се чака, но всеки си познава тялото и начинът му на функциониране, съответно всичко си е строго индивидуално!

абсолютно. дори си спомних единт личен пример, в който се бях малшо шашнала. и аз имах едни такиви дни, в които имах бяло течение по никое време. в смисъл такъв,че обичайно то се засилва преди да ни дойде,но на мен ми се появи дори след края на един от циклите ми. май нещо бях простинала тогава и мина от самосебе си.

По време на овулация също е нормално да се появи, което е малко след цикъл, но и въпросното простиване е напълно възможно :idea: ;)
mihaella

Мнениеот annamaria » 25 Авг 2015, 12:26

изводът е един.ако видим,че е по-необичайно време и с продължителност трябва да се обърнем към лекар!
annamaria

Мнениеот MGB » 25 Авг 2015, 15:24

annamaria написа:изводът е един.ако видим,че е по-необичайно време и с продължителност трябва да се обърнем към лекар!

Задължително, не трябва да се чака, само по-зле може да стане, съответно се усложнява лечението и възстановяването :!:
MGB

Мнениеот annamaria » 26 Авг 2015, 10:58

MGB написа:
annamaria написа:изводът е един.ако видим,че е по-необичайно време и с продължителност трябва да се обърнем към лекар!

Задължително, не трябва да се чака, само по-зле може да стане, съответно се усложнява лечението и възстановяването :!:

определено може да стане и по-сериозно, ако не си обърнем внимание. особено ако инфекцията е ''привнесена отвън''...
annamaria

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология