Anka написа:Зависи много в каква среда са децата, ако имат по-големи братя или сестри, които говорят открито и са достатъчно тъпи да говорят пред малките деца за това са наясно от малки. Моят брат знае, че бебето идва от корема на майката, а влиза там когато мъжът и женат амного се прегръщат, на 6 е, когато прояви интерес ще знае.
Snejna написа:Трябва се обръща внимание на всичко необичайно, за да не се стига до по-кофти ситуации, а мъжете трябва да проявяват разбиране, искат или не искат.
annamaria написа:Snejna написа:Трябва се обръща внимание на всичко необичайно, за да не се стига до по-кофти ситуации, а мъжете трябва да проявяват разбиране, искат или не искат.
права си Snejna, относно разбирането на мъжете. като бях при доктор Каляшева ми направи впечатление,че имаше двама мъже, които съвсем открито споделиха за проблемите си. говореха си един с друг. и двамата изглеждаха интелигентни и явно бяха от малцината мъже, които държат на интимната си хигиена.ако бяха всички като тях, ехеее!
Snejna написа:annamaria написа:Snejna написа:Трябва се обръща внимание на всичко необичайно, за да не се стига до по-кофти ситуации, а мъжете трябва да проявяват разбиране, искат или не искат.
права си Snejna, относно разбирането на мъжете. като бях при доктор Каляшева ми направи впечатление,че имаше двама мъже, които съвсем открито споделиха за проблемите си. говореха си един с друг. и двамата изглеждаха интелигентни и явно бяха от малцината мъже, които държат на интимната си хигиена.ако бяха всички като тях, ехеее!
Леле, трябваше да ги снимаш тези мъже! Не съм виждала такива! Разбира се мъжете търсят лекарска помощ, ако усетят нещо необичайно, и тук във форума го виждаме, но все пак лично отношението им към жените, ако се наложи приемането на лекарства става страшно, дори и да не се каже в прав текст, то се подразбира обвинението.
annamaria написа:Snejna написа:Трябва се обръща внимание на всичко необичайно, за да не се стига до по-кофти ситуации, а мъжете трябва да проявяват разбиране, искат или не искат.
svetlozara написа:Това е нещо, което се възпитава от малки, ако момичетата не се научат как да се грижат за хигиената си няма на стари години да си изграждат този навик, като миенето на зъбите е - същата работа.
Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с акушерство и гинекология
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта