Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

Мнениеот qproin » 29 Окт 2011, 09:29

За мен не е едно и също емоционално и сексуално :))) Емоционално се задоволявам и когато излизам с приятели или играя с детето си :lol:
qproin

Мнениеот valiart » 29 Окт 2011, 12:11

Имах предвид, че секса е емоция и върви наред с всички останали приятни такива (срещи с приятелки, например) ;)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 19:47

valiart написа:Имах предвид, че секса е емоция и върви наред с всички останали приятни такива (срещи с приятелки, например) ;)

Ти с тази усмивка на снимката едва ли мечтаеш за нищо, би трябвало да имаш всичко ;) В секса си тигрица, личи ти
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 30 Окт 2011, 19:56

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Имах предвид, че секса е емоция и върви наред с всички останали приятни такива (срещи с приятелки, например) ;)

Ти с тази усмивка на снимката едва ли мечтаеш за нищо, би трябвало да имаш всичко ;) В секса си тигрица, личи ти

Голямо ухажване прилагаш :lol: имам едно усещане, че си сбъркал сайта
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 30 Окт 2011, 20:32

Не съм. Аз имам друго усещане. Ревнуваш ;)
kriskiss2001

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот Violetta » 31 Окт 2011, 00:55

kriskiss2001 написа:
PyMu написа:Би било интересно четиво :) Обаче трябваше да има малко по-дълго начало.

По-дълго, ама ще се оформи като роман, а идеята е да бъде нещо кратко и вълнуващо :roll:

И какво стана, къде е романът?
Violetta

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Окт 2011, 09:47

Ако се напише романът тук трябват и авторски права, аз не давам такива ;) а и реалното усещане е по-добро, опитай
kriskiss2001

23 мечти по женски

Мнениеот d_2 » 31 Окт 2011, 10:50

Изображение
1. Майката Природа да не създава мъже под 1.90 м.
2. Майките на мъже да не готвят. Или поне те да не помнят.
3. Всички мъже да имат вродена алергия към лук, чесън и бира.
4. Когато покрай някой мъж мине момиче с големи гърди и къса пола, мисълта му автоматично да се насочва към нейния ум.
5. Намаленията по магазините да са на 90% по време на световно, европейско и всякакво друго първенство по футбол.
6. Когато се прибираме вкъщи с нови обувки, мъжът да не пита гневно „Колко?!!”, а да пита с ръка в джоба: ...„Колко?” И с усмивка!
7. Когато мъжете отиват на шопинг, да не се връщат с нови гуми, амортисьори или цяла кола, а с нещо за дома и градината.
8. Поне един мъж да роди, на един да му дойде цикъл (по време на море! и болезнен!) и един да преживее ПМС (предменструален синдром). После на тримата да се даде околосветски ефир да споделят впечатления. Най-добре по време на финала на световното по футбол.
9. Пиенето на бира при мъжете да не води до образуване на шкембе, а до порастване на коса.
10. Да изобретят събирачка за дрехи от земята. И още една с дезинфектант – за мръсни чорапи.
11. Когато непознат ти подвикне нещо неприлично на улицата, мъжът до теб да му строши муцуната. Ако непознатият е млад и хубав, мъжът ти да отстъпи с две крачки назад.
12. Ако някога някой мъж си пожелае да може да чете мислите на жената, докато правят любов, желанието му никога да не се сбъдне!
13. След секс мъжете да не заспиват, а да започват да пишат стихове.
14. Веднъж завинаги мъжът да разбере, че да подариш на жена карамфил е по-лошо от това да й подариш каквото и да е. По-добре ароматизатор борче за колата или шепа умрели калинки. С първото ще те сметне за ексцентричен, т.е. интересен. С второто ще те сметне за чувствителен, т.е. в играта си!
N.B.! Никога не й казвай, че всъщност е нямало карамфили на спирката.
15. Мъжките парфюми да се замислят така, че след употреба мъжът поне малко да заприлича на онзи, който рекламира парфюма.
16. Мъжете да спрат да се мусят на нашите гей приятели. Те най-вероятно въобще не са техен тип.
17. Всички мъже да се раждат с големи пишки, за да спрат да си купуват големи коли, с които да правят глупости по магистралите.
18. Като си харесаме някого по телевизията, да можем да си го поръчваме с Ве Ес Телешоп. С всички възможни гаранции, че стоката може да бъде върната в 7-годишен срок, ако не ни удовлетворява.
19. Горното да не се пожелава от мъже за жени!
20. Когато мъж каже, че ще ти се обади, и не го направи, да оздравява един болен от рак.
21. Бащинският инстинкт да се появява наравно с майчинския много преди детето да е изиграло първия си мач.
22. Да се върне времето, когато мъжът е правил първата крачка, ухажвал е жената галантно, искал е ръката от родителите й и се е дуелирал за нея.
23. Независимо дали ще се дуелира или не, мъжът ДА НЕ ПУСКА КОРЕНИ ВЪВ ФИТНЕСА!

От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот d_2 » 31 Окт 2011, 11:45

kriskiss2001 написа:
PyMu написа:Би било интересно четиво :) Обаче трябваше да има малко по-дълго начало.

По-дълго, ама ще се оформи като роман, а идеята е да бъде нещо кратко и вълнуващо :roll:

Кратките неща рядко са вълнуващи. Запомнящи са, но вълнуващи....?! :? :shock:
От всичките ми самоубийства досега, ти си най-тъпият бръснач, най-засичащият пистолет,най-изветрялата свръхдоза,най-недостатъчно високият етаж...
Аватар
d_2

Мнениеот kriskiss2001 » 31 Окт 2011, 11:46

Но понякога от кратките и вълнуващи изниквам сериозни и дълги връзки
kriskiss2001

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски