Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот lallali » 04 Ное 2011, 11:48

kriskiss2001 написа:
lallali написа:
kriskiss2001 написа:Но понякога от кратките и вълнуващи изниквам сериозни и дълги връзки

така е, много често се случва така,мислиш си, че е било за една нощ, а то продължава с години.

Имала ли си подобен случай, моят вече продължава 5 години

най-дългата ми връзка е точно след една такава нощ, в която аз поне си мислих, че никога повече няма да се видим
Аватар
lallali

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

Мнениеот lallali » 04 Ное 2011, 13:04

kriskiss2001 написа:Ихааа, удар под пояса... ами за хубава жена, разбира се. Стига да не са материалисти

тоест търсиш идеалната жена
Аватар
lallali

Мнениеот kriskiss2001 » 04 Ное 2011, 14:32

Да, с една малка крачка и започва дългия път. Щом ти е добре с човека значи всичко е наред, а то понякога от неангажиращ секс се стига до много красива връзка, имал съм такава и аз
kriskiss2001

Мнениеот Lolita » 04 Ное 2011, 15:06

kriskiss2001 написа:Да, с една малка крачка и започва дългия път. Щом ти е добре с човека значи всичко е наред, а то понякога от неангажиращ секс се стига до много красива връзка, имал съм такава и аз

а как си представяш началото на следващата си връзка
Lolita

Мнениеот kriskiss2001 » 04 Ное 2011, 15:09

Lolita написа:
kriskiss2001 написа:Да, с една малка крачка и започва дългия път. Щом ти е добре с човека значи всичко е наред, а то понякога от неангажиращ секс се стига до много красива връзка, имал съм такава и аз

Представям си го еротично и страстно начало, за да продължи така и връзката ми дълго. А, ти?
kriskiss2001

Мнениеот Golfie » 04 Ное 2011, 23:19

kriskiss2001 написа:
Lolita написа:

Представям си го еротично и страстно начало, за да продължи така и връзката ми дълго. А, ти?

Винаги когато започне еротично и страстно, гори бързо и без никаква пепел. И краят е тъжен.
Golfie

Мнениеот valiart » 08 Ное 2011, 19:15

southernsun написа:Случвало ли ви се е пред вас да стои едно такова скромно, тихо момиче, но всъщност да знаете, че е сексуална богиня? Да изглежда като стара мома, а всъщност да е разюздана палавница?

Аз съм чувала, че по-грозничките така да се изразя, са много по-всеотдайни в секса. Красавиците много, много не се концентрират в тази работа. Разсейват се с мисли от рода: Ох, как ли ми е косата?! ммм дали ми се размаза грима?! И все такива забавни работи :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот Golfie » 10 Ное 2011, 14:04

valiart написа:
southernsun написа:Случвало ли ви се е пред вас да стои едно такова скромно, тихо момиче, но всъщност да знаете, че е сексуална богиня? Да изглежда като стара мома, а всъщност да е разюздана палавница?

Аз съм чувала, че по-грозничките така да се изразя, са много по-всеотдайни в секса. Красавиците много, много не се концентрират в тази работа. Разсейват се с мисли от рода: Ох, как ли ми е косата?! ммм дали ми се размаза грима?! И все такива забавни работи :lol:

Това го твърдят мъжете, няма нищо по-хубаво от грозната жена... :lol:
Golfie

Мнениеот valiart » 10 Ное 2011, 15:56

Това го твърдят мъжете, няма нищо по-хубаво от грозната жена... :lol:[/quote]

Вярно е значи, нали? :D
Аватар
valiart

Мнениеот totka_lukanova » 12 Ное 2011, 17:09

Всеки е имал незабравими преживявания. Харесвам неочакваните ситуации. Така една вечер излизах с мой познат, когото не бях виждала от доста време, прекарвахме си страхотно, без някакви намеци за секс или интерес един към друг, аз също нямах никакви мисли и желания към него.... не че не е привлекателен :). И така докато вървях към таксито, и той до мен да ме изпрати, докато кажа лека вечер, беше се залепил за мен и ме целуваше страстно, аз не се отдръпнах, малко ми дойде изневиделица и не можех да се осъзная какво трябва да направя. Явно съм имала някакви скрити желания, към него, които не съм осъзнавала, но всичко беше страхотно и продължава и да е :). Та така понякога се зараждат много хубави и трайни връзки. Без да дебнеш някого , да го мислиш, да се опитваш да му се харесаш и разни такива, на единият не го мислиш въобще, а на другия вече не можеш да спреш :D
totka_lukanova

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски