Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот Silvi » 04 Яну 2012, 16:22

Чудесни истории и фантазии, но нека се включа и аз :)И само искам да спомена, че не е фантазия, а реална случваща се действителност.
Отдавна се чудих дали да не го изненадам докато си взема душ, не ми трябваше много. Докато стоеше с ръце опрени на стената и водната струя поливаше тялото му, се промъкнах нежно зад гърба му. Обвих с ръце талията и плъзнах ръката си
на долу. Не реагира! Запознах да целувам нежно мократа му кожа, която настръхваше при всеки допир с устните ми. Обърна се и се целунахме! Водата стопляше телата ни, които се желаеха! Протегнах ръка и нежно сапунисвах тялото му, а той леко ме целуваше от устните, до врата и голите ми, но топли ръце. Оставих сапуна и с длани галех тялото му. Харесваше ми! На него още повече! Целувките под капките вода са пълни с още повече страст! Обърнахме се лице с лице! Галеше нежно косата ми, а аз силните му рамене! Прегърна ме! Банята се изпълни със дим, не се виждахме само се усещахме. Няма по красиво удоволствие! Пяната правеше телата ни леко хлъзгави, галехме се тяло тяло. Увертюрата си струваше, действието бе пренесено в спалнята, където капките вода се премесиха с капчици пот.
Няма по див и необуздан секс. Момичета, пробвайте го! Ще ви хареса!
Silvi

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

Мнениеот Silvi » 21 Мар 2012, 18:15

Знаете ли какво прочетох днес в един от сайтовете, че мечтателите имали по-добра памет. Ако до сега се смяташе, че мечтателите са повърхностни и разсеяни, учени от Медисън твърдят, че умът им е много по-съсредоточен, но само ако пожелаят. Обратно на очакванията хората с по-силна памет постоянно съзнанието им е заето от разни мисли и неща,случки и събития.Това обаче вместо да им пречи подобрява умствените възможности и способността за запаметяване на информация.
Така , че излиза, че мечтите са полезни и не е зле да потъваме напълно в тях по-често.
Silvi

Мнениеот Даниела Стоянова » 22 Мар 2012, 16:17

Silvi написа:Знаете ли какво прочетох днес в един от сайтовете, че мечтателите имали по-добра памет. Ако до сега се смяташе, че мечтателите са повърхностни и разсеяни, учени от Медисън твърдят, че умът им е много по-съсредоточен, но само ако пожелаят. Обратно на очакванията хората с по-силна памет постоянно съзнанието им е заето от разни мисли и неща,случки и събития.Това обаче вместо да им пречи подобрява умствените възможности и способността за запаметяване на информация.
Така , че излиза, че мечтите са полезни и не е зле да потъваме напълно в тях по-често.

Не ми е направило впечатление, да съм с по-добра памет, но пък наистина обичам да мечтая. То кой ли не мечтае, когато всичко е безбожно скъпо всеки мечтае, да си купи по-хубава кола, по-голяма къща, да отиде на почивка и т.н. И така кризата роди мечтатели!
Даниела Стоянова

Мнениеот eleonora » 02 Апр 2012, 15:51

Не мечтая за секс с непознат, противно на всички изследвания :mrgreen: И да - обичам шоколад, но чак пък да мечтая за него...
Мечтая за един по-добър свят, в който хората да живеят нормално. Мечтая за по-добро бъдеще на детето си. Мечтая за това да няма дечица в детските домове и изоставени възрастни хора... мечтая все за обикновени неща, които обаче все по-често са недостижими за обикновения човек.
Без мечти, няма цели, така че мечтайте смело и следвайте мечтите си!
eleonora

Мнениеот kik0 » 29 Авг 2013, 18:20

хахаха като прочетох темата не можах да се сдържа. Ако се съмнявате за някой какво ви мисли, пратете му това и пак си говорете с него ахахах. Малка закачка ;)
kik0

Мнениеот pesho » 02 Сеп 2013, 10:56

Само като прочетох заглавието на темата и се сетих за един виц. Не съм сигурен, дали му е място да го споделям, но със сигурност ще успея да ви разсмея:
Двама влюбени са се прегърнали на пейка в парка
Тя: За какво си мислиш?
Той : За същото, което и ти, мила.
Тя му зашлевява шамар с думата:"мръсник" ;)
pesho

Re: Mоже ли да съществува секс без любов?

Мнениеот PasDeDeux » 09 Окт 2013, 19:02

За съжаление, от това, което виждам, не просто можем, а е ежедневие! :o
PasDeDeux

Re: Mоже ли да съществува секс без любов?

Мнениеот Smilqna » 09 Окт 2013, 21:55

Така зададена темата отговорът е може.Друг е въпроса кога секса е по хубав естествено когото има любов.С това темата се изчерпа. :lol:
Smilqna

Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

Мнениеот YoLindi » 18 Дек 2014, 16:54

Нямаше как да не зачекам темата, след като видях една от многото статии за странните еротични фантазии, то всъщност си беше цяло проучване :idea: :idea:

Интересното е, че аз си мислих, че хората са достатъчно заети, за да не им остава време за фантазии, а то какво се оказва, май фантазиите им са главно еротични :mrgreen: :mrgreen: Най-често срещаните, може би се досещате кои са били - секс на публично място или с повече от един партньори, ама дали тази е от често срещаните, според вас? :roll:
Bad.jpg
Bad.jpg (39.09 KiB) Прегледано 1308 пъти
Като не е задължително да е мъж в средата, давам примерен ориентир :idea:
Може и да не сте се запознали с хорските фантазии, за да кажете дали това ви се струва по-често срещана или не, :idea: но пък можете да споделите вашето мнение за нея, за най-страните фантазии, които сте чували и не само. 8-)

Ще е интересно да споделим еротичните си фантазии, :idea: като разбира се направим разграничението между това и реалността :mrgreen: :mrgreen:
Ако пък не сте и много срамежливи, може и да си признаете за някой, която сте изпълнили :idea: :) :)
YoLindi

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

Мнениеот exotic » 18 Дек 2014, 17:03

За най-странна фантазия намирам уринирането върху партньора, например, а аз май чак странни еротични фантазии нямам, по-скоро са тривиални, като секса в транспорт или нещо такова :oops: :mrgreen:
exotic

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски