Правила на форума
Добави отговор

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

26 Фев 2015, 15:11

Andrey написа:Жените мисля, че се справят по-добре с писането на интимни истории, мъжете малко претупваме работата в приказките ;)

жените по принцип сме по-словоохотливи и изнасяме лична информация :Р

26 Фев 2015, 16:35

В тоалетните на заведенията ми е направо запазена марка да правя секс. :mrgreen: :lol:

26 Фев 2015, 16:50

А вие колко любовници сте имали най-много едновременно? :) Аз излизах по едно време с 2 различни момчета и с двамата имахме интимни отношение, а когато ги запознах това беше първата ми тройка. :mrgreen:

27 Фев 2015, 13:19

silver933 написа:Момичетата говорят много за секс, а после твърдят, че мъжете мислим постоянно за секс.

Момичетата повече говорят отколкото правят, докато при мъжете е обратно. ;)

03 Мар 2015, 09:46

Tinki написа:
silver933 написа:Момичетата говорят много за секс, а после твърдят, че мъжете мислим постоянно за секс.

Момичетата повече говорят отколкото правят, докато при мъжете е обратно. ;)

Ооо, не съм съгласна, мъжете понякога нито говорят, нито правят, а особено пък тези, дето много приказват, определено нищо не правят. :mrgreen:

Как правите секс с автомонтьор?

19 Май 2015, 14:35

Такаа, харесах си един младеж, който много добре ми ремонтира колата, обаче си личи, че между нас прехвърчат мноого искри! :mrgreen: Всичко е хубаво, обаче автомонтьорите не изглеждат така:

vin-diesel-fast-furious-7.jpg
vin-diesel-fast-furious-7.jpg (26.24 KiB) Прегледано 1068 пъти

Е, по сексапил може да се спори в някои случаи, но ръцете на моя избранник ме карат много да се замисля преди да пристъпим към интимност. На вас може да ви се струва смешен въпроса ми, но всички знаете как изглеждат ръцете на автомонтьорите.. наслоена мръсотия от масло и какво ли още не... Чудя се как се процедира в този случай, все пак ръцете са доста важна част в любовната игра, но цялата тази гадост?! А те не се измиват, те си остават така, дори и да се махне малко от мръсотията, те остават пак мръсни и зацапани.. :roll: Надявам се след като ми се посмеете на въпроса ми дадете и отговор: Как правите секс с автомонтьор? :oops: :mrgreen:

Re: Как правите секс с автомонтьор?

19 Май 2015, 14:42

Лелееее това звучи адски наелектризиращо и мисля, че си параноично вманиачена от хигиенна гледна точка :lol: ако бях на твое място щях да съм му видяла сметката досега! 8-)

19 Май 2015, 14:47

dessiblond написа:Лелееее това звучи адски наелектризиращо и мисля, че си параноично вманиачена от хигиенна гледна точка :lol: ако бях на твое място щях да съм му видяла сметката досега! 8-)

Извинявай, ама те са мазни бе и мръсни, направо са черни, не мога да го превъзмогна това. Надявам се да има препарати или нещо... :roll:

19 Май 2015, 14:59

Няма да прекалявате с любовната игра и ще държиш да си мие ръцете хубаво преди това, предполагам, че и той се притеснява от ръцете си. Не го прави на голям въпрос, а дерзай, за да не изтървеш момента ;)

19 Май 2015, 15:01

qwerryyy написа:
dessiblond написа:Лелееее това звучи адски наелектризиращо и мисля, че си параноично вманиачена от хигиенна гледна точка :lol: ако бях на твое място щях да съм му видяла сметката досега! 8-)

Извинявай, ама те са мазни бе и мръсни, направо са черни, не мога да го превъзмогна това. Надявам се да има препарати или нещо... :roll:

Хахаххахахахах, не се притеснявай, препарати има, но трябва известно време да не работи, за да се отмие всичко по него, но за какво ще ти е чист, като сексапилното е в това, което работи и онова, което съпътства работата му :lol: Не бих се хванала с автомонтьор точно, но пък имах подобно гадже - вечно изцапано, с което хич не беше лошо! :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 28