Правила на форума
Добави отговор

Re: Mоже ли да съществува секс без любов?

14 Дек 2011, 12:59

Аз пък смятам, че не е възможно. Мисля, че няма жена, която да си легна с един мъж просто ей така. Винаги ще има причина, винаги ще има някаква емоция (поне усещане)... Няма жена, която да прави секс, чисто инстинктивно!!!

14 Дек 2011, 14:49

Сигурно може ,но на мен не ми се е случвало ;).

14 Дек 2011, 21:16

Може да съществува, но не бих казала че ще бъде истински секс.Само секс без любов си е доста животинско.В този ред на мисли може да си взема и един вибратор и ще имам секс без любов.Или иначе казано не е истинско.

15 Дек 2011, 12:17

Секс без любов = секс за една вечер. Намирам това за доста незряло и леко отчайващо. Мисля,че никоя уважаваща себе си жена не би правила секс без любов.

15 Дек 2011, 12:44

зозо написа:Секс без любов = секс за една вечер. Намирам това за доста незряло и леко отчайващо. Мисля,че никоя уважаваща себе си жена не би правила секс без любов.

зозо много си крайна в мненията си. Сексът е органична потребност при всеки човек...като храната например. Какво става, ако не съм влюбена? Трябва да се влюбя насила, за да правя секс ли ??? Естествено най-хубавия секс е, когато има чувства... ;)

15 Дек 2011, 13:15

Според мен не би могло да съществува. То и статистиката, това показва;)

15 Дек 2011, 15:26

valiart написа:Според мен не би могло да съществува. То и статистиката, това показва;)

Е разликата не е толкова голяма, но и аз мисля като теб. ;)

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

20 Дек 2011, 17:38

Тиха вода.... да така говорят за нея, увлича те, изпива те и ти става все по-хубаво. Каква е фантазията ти за новогодишната нощ?

21 Дек 2011, 17:24

Разбира се , че има секс без любов. Сексът си е секс, а любовта е чувство и духовно усещане. Сексът е физически акт...Нищо общо!

23 Дек 2011, 14:18

Да, точно така е. Опитвал съм и двете и да си призная без любов не се получава, трябва поне малко да желаеш човека истински, а не само физически по-приятно е. Иначе е възможно, защо не..... човешко е и ако човек има нужда....
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 28