Правила на форума
Добави отговор

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

09 Яну 2015, 11:15

Момиченцата мечтаят за принца на бял кон, после разбират, че повечето са със сиви магарета и принц изобщо няма. :lol:

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

09 Яну 2015, 18:27

Интерсно е и мъжете за какво мечтаят, жените май сме скромни, само богат мъж искаме. :mrgreen:

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

27 Яну 2015, 14:51

Оф, оф.. ами аз имам много фантазии, но никои не са ми се сбъдвали честно да си призная :(

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

27 Яну 2015, 15:10

Вече в наши дни няма нищо странно, като част от сексуалния живот дори се приемат май вече оргиите, тройките, четворните, аналния секс, оралния, секс на обществени места, та то остана ли човек за какво да фантазира, освен за мъже с конски глави!?

27 Яну 2015, 16:39

Не съм имала еротични фантазии, май съм много скучна, или пък съм много млада още :lol:

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

24 Фев 2015, 11:18

На мен май не са ми се случвали такива изживявания, да си призная честно! Май съм много скучна ;)

24 Фев 2015, 12:08

С един стар познат се видяхме една вечер случайно, когато с приятелка се качвахме към един парк да пием по една бира. :) Взехме го с нас за компания, а приятелката ми като си тръгна, по незнайни причини все още за мен - набързо се награбихме и правихме секс там на една пейка. :o

24 Фев 2015, 22:54

Момичетата май повече говорят за секс, отколкото момчетата? :) Аз нямам интересни им стории за разказване, много съм скучна :(

26 Фев 2015, 12:59

Момичетата говорят много за секс, а после твърдят, че мъжете мислим постоянно за секс.

26 Фев 2015, 14:57

Жените мисля, че се справят по-добре с писането на интимни истории, мъжете малко претупваме работата в приказките ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 28