Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

Мнениеот dacka85 » 10 Ное 2015, 23:39

А колко от вас са правили тройка??? Я споделете личния си опит. Как е??? :)
dacka85

Re: Кои са най-странните еротични фантазии, които сте имали и кои от тях сте изпълнили?

Мнениеот Rali_hr » 11 Ное 2015, 15:36

dacka85 написа:А колко от вас са правили тройка??? Я споделете личния си опит. Как е??? :)

Ох... :) да се срамувам ли или да си трая? :lol: Иначе аз съм правила тройка с двама мъже. :) Единия ми беше гадже, а другият му беше приятел и бяхме на един купон и те тъй се завъртяха нещата. :) Мога да кажа, че е много яко. Ако имате как пробвайте, няма да съжалявате ;) разбира се вече на семейни не го препоръчвам, ще вземе да ви хареса! :hammer:
Аватар
Rali_hr

Мнениеот dacka85 » 12 Ное 2015, 00:21

Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме :grin: . За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка????? :roll: :hammer:
dacka85

Мнениеот mix_twix » 12 Ное 2015, 10:41

dacka85 написа:Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме :grin: . За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка????? :roll: :hammer:

Не си мисли, че и той не го иска. ;) Естествено с 2 жени, надали би бил ОК да се навие да гледа как някой друг те оправя там. :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Мнениеот nadqta » 12 Ное 2015, 11:36

mix_twix написа:
dacka85 написа:Ееееее..!!! Трябваше да пишеш , че е кофти та да спрем да си фантазираме :grin: . За нас женените е късно за подобни експерименти. Как ли би реагирал мъжа ми ,ако някой ден се изцепя, че искам тройка????? :roll: :hammer:

Не си мисли, че и той не го иска. ;) Естествено с 2 жени, надали би бил ОК да се навие да гледа как някой друг те оправя там. :mrgreen:

Това е абсолютно грешно като разбиране, ако наистина си с намерението да правите нещо с трети човек, по същата логика и ти няма да си ок третият човек да е жена и да стоиш и гледаш какво се случва, нали?
nadqta

Мнениеот dacka85 » 13 Ное 2015, 01:50

Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се :grin:
dacka85

Мнениеот Pipilota » 13 Ное 2015, 10:34

dacka85 написа:Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се :grin:

:lol: :lol: То остава и да не си ти едната от двете. хахахах
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот LaCoquine » 13 Ное 2015, 12:04

Pipilota написа:
dacka85 написа:Той няма да се навие на двама мъже ,а и аз няма да поискам такова нещо насериозно. Но ако пожелае с две жени бих се навила. Ако едната от тях съм аз разбира се :grin:

:lol: :lol: То остава и да не си ти едната от двете. хахахах

Интересното е, че за много мъже още един в леглото е някаква особена заплаха явно... или по-скоро подсъзнателно го възприемат по този начин, според вас какво им пречи толкова да има и друг мъж в леглото, ако са си изцяло хетеро, защото тези с би- наклонностите са ясни :grin:
LaCoquine

Мнениеот Rali_hr » 13 Ное 2015, 14:13

Мисля, че не им харесва идеята да знаят, че някой друг ще им "оправя" жената. Трябва или чувствата да не са много дълбоки. Иначе ако гледат само на идеята като на секс то няма лошо и двама мъже да са.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот silver933 » 02 Дек 2015, 12:48

Rali_hr написа:Мисля, че не им харесва идеята да знаят, че някой друг ще им "оправя" жената. Трябва или чувствата да не са много дълбоки. Иначе ако гледат само на идеята като на секс то няма лошо и двама мъже да са.

Естествено, пък и ся да си ги мерим там, комплексиращо е, затова с две жени сме по-навити :)
Аватар
silver933

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски