Правила на форума
Добави отговор

Re: Mоже ли да съществува секс без любов?

17 Окт 2018, 12:25

Веднъж един приятел ми беше казал следното: " Любовта си е любов, сексът си е секс". Макар че не съм съгласна с него. Едни отношения дори и да са започнали на основата само на едното му физическо привличане, рано или късно някой поддава и се пуска по пързалката на чувствата. В най-добрия случай и на двете половини в някакъв момент им става едно такова любовно. Може и да не е по едно и също време, но винаги се появява нещо повече, освен ако не сте емоционално осакатени :grin:

Re: Mоже ли да съществува секс без любов?

17 Окт 2018, 12:35

Ако не продължава дълго време, може, но с времето все ще се намесят чувства, все пак не всеки прави само секс, то ще си кажеш нещо с този човек, в следващия момент ще му споделиш проблем и хайде, хванал си се на хорото без да се усетиш.

Re: Как правите секс с автомонтьор?

16 Ное 2018, 16:37

Че секса с него различен ли трябва да е? :lol: Все си мислех че професията няма значение, ама ме просветлете, ако греша!

Re: Сексът наистина ли помага на здравето?

22 Ное 2018, 13:22

Разбира се че помага. За психичното здраве също! Иначе хората се напрягат и почват да се хващат за дреболии. Поне вкъщи е така.

22 Ное 2018, 19:11

Помага ми и още как :lol: Само 2 дни без секс и вече мога да убия някой, :bouncymulticolor: Ако не за моето здраве, то за туй на партньора ми със сигурност отговаря :lol:

23 Ное 2018, 14:30

Като се заговори за здраве, познайте за какво се сещам. :)
Да сме живи и здрави, значи!

23 Ное 2018, 15:42

Пословично е че мъжете без секс неможем, а жените не сикат да си го признаят, че и при тех е така. Помага много за псохичното здраве, физическото и за здравината на връзката. абе с една дума здравословно си е от където и да го погледнеш :lol:

19 Дек 2018, 12:53

Най-малкото помага за настроението и тонуса. А това влияе благотворно и на здравето.

28 Яну 2019, 16:24

Дори и да не е доказано как точно помага, самият факт че кара човека да се чувства готино и да релаксира, пак е положително влияние върху здравето му :smile:

30 Яну 2019, 18:50

Malina написа:
Bambaa написа:Доказала съм си, че сексът ми помага, когато съм настинала или тръгвам да се разболявам :grin: . Не се шегувам, след това няма и помен от неразположението ми.

Лелеее ето това ще го пробвам! ама наистина, когато сме болни, не се решаваме да правим секс,а може би той е ключът към излекуването! :mrgreen:

И аз такова нещо не съм забелязала, ама си е добра идея да пробвам моя вместо аспиринче :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 24, 25, 26, 27, 28