Margo написа:lallali написа:Марго, сериозно ли? Не беше ли го виждала преди това?
Е виждала съм го, но кой познава всички таксиметрови шофьори в града?
хм... изкушаваш ме и аз да опитам

Margo написа:lallali написа:Марго, сериозно ли? Не беше ли го виждала преди това?
Е виждала съм го, но кой познава всички таксиметрови шофьори в града?
Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедияНямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби
lallali написа:НямаВсяко добро момиче носи поне един в чантата си от тези :
http://apteka.framar.bg/30019565/%D0%B4 ... 0%BE%D1%8F
Violetta написа:Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедияНямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби
Звучи ми познато, чак до болка познато.
valiart написа:Сякаш гледам Дневниците на червените обувки...Но да, всеки живот е достоен за един филм...поне
Violetta написа:valiart написа:Сякаш гледам Дневниците на червените обувки...Но да, всеки живот е достоен за един филм...поне
Беше интересен филм, но май повече за мъжете. Интересно, защо няма повече еротични филми за жените?
valiart написа:Violetta написа:valiart написа:Сякаш гледам Дневниците на червените обувки...Но да, всеки живот е достоен за един филм...поне
Беше интересен филм, но май повече за мъжете. Интересно, защо няма повече еротични филми за жените?
Хе хеее, това ме разсмя страхотно "Беше интересен филм, но май повече за мъжете" - къде го пише това?! По-твоята логика тогава, разбирай го като рубриата с книжките на АрлекинАйде, не се задълбочавай много, че правя излишна реклама с примерите, които давам - после ше ме търсят да плащат, а не на мен да ми плащат...ако се сещаш кво искам да ти кажа
![]()
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта