Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот lallali » 19 Окт 2011, 14:22

Margo написа:
lallali написа:Марго, сериозно ли? Не беше ли го виждала преди това? :oops:

Е виждала съм го, но кой познава всички таксиметрови шофьори в града?

хм... изкушаваш ме и аз да опитам :oops: много искам да правя секс с непознат :oops:
Аватар
lallali

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 14:36

Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедия :oops: Нямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби ;)

Звучи ми познато, чак до болка познато. :P
Violetta

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 14:41

lallali написа:Няма ;) Всяко добро момиче носи поне един в чантата си от тези :

http://apteka.framar.bg/30019565/%D0%B4 ... 0%BE%D1%8F
:oops:

Лошите момичета носели по три наведнъж. :lol:
Violetta

Мнениеот lallali » 19 Окт 2011, 15:46

Violetta написа:
Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедия :oops: Нямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби ;)

Звучи ми познато, чак до болка познато. :P

Виолета, вземаме те в отбора на палавите момичета ;)
Аватар
lallali

Мнениеот valiart » 19 Окт 2011, 23:10

Сякаш гледам Дневниците на червените обувки...Но да, всеки живот е достоен за един филм...поне :)
Аватар
valiart

Мнениеот Violetta » 19 Окт 2011, 23:18

valiart написа:Сякаш гледам Дневниците на червените обувки...Но да, всеки живот е достоен за един филм...поне :)

Беше интересен филм, но май повече за мъжете. Интересно, защо няма повече еротични филми за жените?
Violetta

Мнениеот valiart » 20 Окт 2011, 00:38

Violetta написа:
valiart написа:Сякаш гледам Дневниците на червените обувки...Но да, всеки живот е достоен за един филм...поне :)

Беше интересен филм, но май повече за мъжете. Интересно, защо няма повече еротични филми за жените?

Хе хеее, това ме разсмя страхотно "Беше интересен филм, но май повече за мъжете" - къде го пише това?! По-твоята логика тогава, разбирай го като рубриата с книжките на Арлекин :D Айде, не се задълбочавай много, че правя излишна реклама с примерите, които давам - после ше ме търсят да плащат, а не на мен да ми плащат...ако се сещаш кво искам да ти кажа ;) :lol:
Аватар
valiart

Мнениеот Violetta » 20 Окт 2011, 06:26

valiart написа:
Violetta написа:

Хе хеее, това ме разсмя страхотно "Беше интересен филм, но май повече за мъжете" - къде го пише това?! По-твоята логика тогава, разбирай го като рубриата с книжките на Арлекин :D Айде, не се задълбочавай много, че правя излишна реклама с примерите, които давам - после ше ме търсят да плащат, а не на мен да ми плащат...ако се сещаш кво искам да ти кажа ;) :lol:

Арлекините бяха ужасни, четох няколко, не повторих. Все на 11 страница той плъзгаше ръка по шията и... ;)
Violetta

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

Мнениеот qproin » 20 Окт 2011, 22:30

Аз си мечтая за собствен малък шикозен ресторант. Измислила съм му име и декор, почти и с менюто съм готова, чакам само някой да ме финансира.
qproin

Мнениеот valiart » 20 Окт 2011, 22:34

...наистина не бяха интерени на 11 страница това с ръката и хайде 12 страница The End:)))
Аватар
valiart

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски