Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот valiart » 18 Окт 2011, 22:23

Ееее, няма от какво да те е срам, а между другото сексът на крак на мен ми е любимият :P Последният път, когато ми се случи обаче, беше леко кофти - продължи около 4 минути :evil:[/quote]

хммм...момичета, дамиии:))) на този 4 -ри минутен момент искам да се спра тук...и по-точно: Какво мислите за прекалееено бързото свършване при мъжете? А ние, какво правим?! На мен специално ми трябват повече от 4-ри минути :D
Аватар
valiart

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

Мнениеот Sofito » 18 Окт 2011, 22:57

Мечтая си най-често за екскурзии с любимия човек :)
Sofito

Мнениеот qproin » 18 Окт 2011, 22:58

spend написа:Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук :oops:
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.

Не е задължително винаги да има тръпка, всеки е имал страхотни изживявания с хора, които мисли че не харесва.
qproin

Мнениеот lallali » 19 Окт 2011, 07:56

sarkis написа:
Margo написа:
amfibiq написа:в кола, паркирана пред жилищен блок...в 10 сутринта ...брой ли се?

Хахахаха брои се ;) аз обаче предпочитам сред природата: в парка на скамейка -класика!

И не забравяйте за презерватива!!!!!!

Няма ;) Всяко добро момиче носи поне един в чантата си от тези :

http://apteka.framar.bg/30019565/%D0%B4 ... 0%BE%D1%8F
:oops:
Аватар
lallali

Мнениеот lallali » 19 Окт 2011, 07:59

qproin написа:
spend написа:Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук :oops:
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.

Не е задължително винаги да има тръпка, всеки е имал страхотни изживявания с хора, които мисли че не харесва.

qproin, започва ли да те преследва жената, която не харесваш, но с която си правил изненадващ секс?
Аватар
lallali

Мнениеот Margo » 19 Окт 2011, 11:04

А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедия :oops: Нямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби ;)
Margo

Мнениеот delinda » 19 Окт 2011, 11:25

Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедия :oops: Нямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби ;)

Марго, това някакъв нов вид "комби секс" ли е?
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят.
Аватар
delinda

Мнениеот Margo » 19 Окт 2011, 11:35

delinda написа:
Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедия :oops: Нямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби ;)

Марго, това някакъв нов вид "комби секс" ли е?

Дааа , комбинираш полезното с приятното. :lol: :lol:
Margo

Мнениеот lallali » 19 Окт 2011, 13:25

Марго, сериозно ли? Не беше ли го виждала преди това? :oops:
Аватар
lallali

Мнениеот Margo » 19 Окт 2011, 13:46

lallali написа:Марго, сериозно ли? Не беше ли го виждала преди това? :oops:

Е виждала съм го, но кой познава всички таксиметрови шофьори в града?
Margo

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски