хммм...момичета, дамиии:))) на този 4 -ри минутен момент искам да се спра тук...и по-точно: Какво мислите за прекалееено бързото свършване при мъжете? А ние, какво правим?! На мен специално ми трябват повече от 4-ри минути

spend написа:Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук![]()
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.
sarkis написа:Margo написа:amfibiq написа:в кола, паркирана пред жилищен блок...в 10 сутринта ...брой ли се?
Хахахаха брои сеаз обаче предпочитам сред природата: в парка на скамейка -класика!
И не забравяйте за презерватива!!!!!!
qproin написа:spend написа:Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук![]()
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.
Не е задължително винаги да има тръпка, всеки е имал страхотни изживявания с хора, които мисли че не харесва.
Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедияНямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби
delinda написа:Margo написа:А правили ли сте секс в кола? Наложи ми се след работа да поостана малко в офиса да поработя и толкова се бях залисала в писане на компютъра, че не усетих кога е станало 22 ч. Вятърът и студеното време на вън ме отказа да чакам градски транспорт, който я го има, я не. Извиках си такси и едва когато тръгнах видях, че съм си забравила портфейла в офиса - трагедияНямаше начин, трябва да се измисли нещо друго. Погледнах шофьора и с изстрадал поглед и му казах, за нелепия инцидент и го попитах дали не може да се измисли нещо друго. Видях искрата в очите му и веднага разбрах какво има предвид.Е кво пък, секс за една нощ ( няма и толкова). Добре, че колата беше комби
Марго, това някакъв нов вид "комби секс" ли е?
lallali написа:Марго, сериозно ли? Не беше ли го виждала преди това?
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта