delinda написа:Според мен има и още едно нещо, което трябва да има една истинска жена и това е верен мъж до себе си.
то това май е най-важното.
delinda написа:Според мен има и още едно нещо, което трябва да има една истинска жена и това е верен мъж до себе си.
spend написа:Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук![]()
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.
Bella написа:Темата ме провокира и аз да пиша!Няма да пиша кога точно се случи, защото всичко бе като магия и времето спря! В интернет пространството се бяхме уговорили за среща със Смирнофф
Уж компанията беше голяма докато не се оказахме само двамата, преполовили шишето водка. Докато светлините над главите ни играеха еротичен танц, аз посегнах и го целунах.В следващите няколко минути вече бяхме в тях и правихме най-дивия секс. Вълшебството траеше още няколко месеца!
lallali написа:spend написа: Хаха,Spend, сигурна съм, че е било заради изненадата, има голяма тръпка в това някой да те поиска неочаквано на неправилното място и в неправилния момент. Но пък и вероятно подсъзнателно си имала някакви желания към него, не мислиш ли? Сега като се връщаш към онази вечер, можеш ли да си спомниш в кои моменти възбудата беше неудържима?
Първият момент беше, когато разбрах, че той не просто ме целува, а ме целува, защото ме иска. Беше хванал главата ми и с държанието си казваше "Няма да спра, знам, че и ти ме искаш", другият момент беше, когато започна да разкопчава колана на дънките ми, и разбира се после, когато всичко ми се сля.spend написа:
spend написа:срам ме , но дано беше само това, не сме събличали нищо, беше секс на крак
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта