Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Re: ЗА КАКВО НАЙ-ЧЕСТО МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ?

Мнениеот lallali » 10 Окт 2011, 15:31

delinda написа:Според мен има и още едно нещо, което трябва да има една истинска жена и това е верен мъж до себе си.

то това май е най-важното.
Аватар
lallali

Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот lallali » 14 Окт 2011, 10:11

Framar - Sex.jpg
Framar - Sex.jpg (42.62 KiB) Прегледано 2627 пъти

Да си представим, че сме седнали/легнали/ на масата, жадно вперили очите си в Неговите и очакващи Върховния момент. Да си представим най-перфектния оргазъм, да си представим преместването в леглото и да стигнем до следващия ден, когато удоволствието от съвършения секс ще е вече спомен, който е абсолютно наложително да споделим:)

Предлагам ви да го правим тук - съвсем искрено и без притеснения, мъже и жени, да споделяме великите си сексуални преживявания и погроми разбира се, защото не винаги нещата са идеални, нали?
И така, кой ще бъде пръв?

:arrow: Секс, храна и отслабване - събират ли се в едно легло?
Аватар
lallali

Re: Чистото момиче с мръсните мисли...говори за секс

Мнениеот spend » 14 Окт 2011, 10:26

Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук :oops:
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.
Аватар
spend

Мнениеот Bella » 14 Окт 2011, 10:37

Темата ме провокира и аз да пиша! :lol: Няма да пиша кога точно се случи, защото всичко бе като магия и времето спря! В интернет пространството се бяхме уговорили за среща със Смирнофф ;) Уж компанията беше голяма докато не се оказахме само двамата, преполовили шишето водка. Докато светлините над главите ни играеха еротичен танц, аз посегнах и го целунах.В следващите няколко минути вече бяхме в тях и правихме най-дивия секс. Вълшебството траеше още няколко месеца!
Аватар
Bella

Мнениеот lallali » 14 Окт 2011, 10:40

spend написа:Страхотна идея, Лалали! Ще е много яко да си споделяме опита тук :oops:
Това, което мога да разкажа аз и което всъщност не съм споделила с никого е случка от миналата седмица, която беше мега яка . Излязох на кафе (уж) с мой приятел, после той ме изпрати до вкъщи и докато си говорихме приятелски, започна да ме целува. Не мога да кажа дали бях изненадана, изобщо не мислих, влязохме у нас и правихме секс в коридора. Беше невероятно.Не мога да си обясня -този човек никога не ми е бил тръпка, нямам идея защо се получи.

Хаха,Spend, сигурна съм, че е било заради изненадата, има голяма тръпка в това някой да те поиска неочаквано на неправилното място и в неправилния момент. Но пък и вероятно подсъзнателно си имала някакви желания към него, не мислиш ли? Сега като се връщаш към онази вечер, можеш ли да си спомниш в кои моменти възбудата беше неудържима?
Аватар
lallali

Мнениеот lallali » 14 Окт 2011, 10:49

Bella написа:Темата ме провокира и аз да пиша! :lol: Няма да пиша кога точно се случи, защото всичко бе като магия и времето спря! В интернет пространството се бяхме уговорили за среща със Смирнофф ;) Уж компанията беше голяма докато не се оказахме само двамата, преполовили шишето водка. Докато светлините над главите ни играеха еротичен танц, аз посегнах и го целунах.В следващите няколко минути вече бяхме в тях и правихме най-дивия секс. Вълшебството траеше още няколко месеца!

Със Смирнофф се оформят най-яките тройки, Белла :lol: Не знам при теб как е, но когато съм леко пийнала, ставам наистина неудържима. Имам един подобен случай, но пичът вече ми беше гадже, празнувахме рождения му ден в един клуб, танцувахме,пихме, целувахме се и накрая го отвлякох в тоалетната,блааа, кофти място, но нямаше друго, а не ми се чакаше :lol:
Аватар
lallali

Мнениеот spend » 14 Окт 2011, 11:07

lallali написа:
spend написа: Хаха,Spend, сигурна съм, че е било заради изненадата, има голяма тръпка в това някой да те поиска неочаквано на неправилното място и в неправилния момент. Но пък и вероятно подсъзнателно си имала някакви желания към него, не мислиш ли? Сега като се връщаш към онази вечер, можеш ли да си спомниш в кои моменти възбудата беше неудържима?

Първият момент беше, когато разбрах, че той не просто ме целува, а ме целува, защото ме иска. Беше хванал главата ми и с държанието си казваше "Няма да спра, знам, че и ти ме искаш", другият момент беше, когато започна да разкопчава колана на дънките ми, и разбира се после, когато всичко ми се сля.
Да, осъзнавам, че можех да го спра, но явно не съм искала :oops: Досега не съм имала такова преживяване.
Аватар
spend

Мнениеот lallali » 14 Окт 2011, 11:22

spend написа:
Първият момент беше, когато разбрах, че той не просто ме целува, а ме целува, защото ме иска. Беше хванал главата ми и с държанието си казваше "Няма да спра, знам, че и ти ме искаш", другият момент беше, когато започна да разкопчава колана на дънките ми, и разбира се после, когато всичко ми се сля.
Да, осъзнавам, че можех да го спра, но явно не съм искала :oops: Досега не съм имала такова преживяване.[/quote]

Интересно ми стана - ти ли разкопча неговите дънки?
Аватар
lallali

Мнениеот spend » 14 Окт 2011, 11:26

срам ме , но да :oops: но беше само това, не сме събличали нищо, беше секс на крак :oops:
Аватар
spend

Мнениеот lallali » 14 Окт 2011, 11:29

spend написа:срам ме , но да :oops: но беше само това, не сме събличали нищо, беше секс на крак :oops:

Ееее, няма от какво да те е срам, а между другото сексът на крак на мен ми е любимият :P Последният път, когато ми се случи обаче, беше леко кофти - продължи около 4 минути :evil:
Аватар
lallali

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски