Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
10 Мар 2014, 21:00
Здравейте,
Камилия е с много добро действие и е напълно безвредно.
Има три монопрепарата в състава, които покриват всичките симптоми при никненето на зъбките.
И най-важното е, че готов разтвор за пиене, което е много удобно за всички
14 Апр 2014, 14:15
Аз също съм много доволна от Дентокинд, не оставам без хапченца, винаги спасяват положението.
14 Апр 2014, 22:12
Има лидокаин, той действа обезболяващо на зъбките на децата.
01 Дек 2014, 16:42
Гледам все дечицата дъвчат разни гумени залъгалки, казват, че им помагало

)
09 Яну 2015, 18:07
У нас също го ползваме и сме доволни от него.
24 Фев 2015, 10:25
Давах на моето да си дъвче играчките, които си бяха за тази цел, никога не сме ползвали нито гелове, нито някакви обезболяващи
24 Фев 2015, 11:30
И аз нищо не съм давала на Елеонора, когато ѝ растяха зъбите, никога не съм мислила какво да давам, сякаш не е имала проблеми с растящите си зъбки.
05 Мар 2015, 15:29
Аз съм много доволна Камилия. Наистина много облекчаваше болката, синът ми не можеше да спи и пищеше постоянно зарази зъбките си, дори отказваше да се храни и почна и да смъква от теглото, направо се спасихме.

Препоръчвам го силно, ако имате наистина големи мъки със зъбите
05 Мар 2015, 15:32
Pipilota написа:Аз съм много доволна Камилия. Наистина много облекчаваше болката, синът ми не можеше да спи и пищеше постоянно зарази зъбките си, дори отказваше да се храни и почна и да смъква от теглото, направо се спасихме.

Препоръчвам го силно, ако имате наистина големи мъки със зъбите

Голяма мъка е било, щом чак е отказвал да се храни. За щастие ние не сме имали проблеми с никненето на зъбите при малката, но се наложи да приемаме и ние. Когато ѝ растяха кътниците беше в ужасно неразположение, диария, зачервено гърло, болки и ужасен сърбеж, тогава взехме камилия, много ефикасно.
05 Мар 2015, 15:43
penny написа:Притеснявам се само, дали Камилия не съдържат опасни съставки, които да предизвикват алергии за деца под една година, защото ние сме още на 10 месеца, а имаме нужда от такъв продукт?

Няма как да бъде, след като е за кърмачета, спокойно, а и е напълно натурален продукт. Племенницата ми имаше супер големи проблеми с никненето на зъбите, май съм забелязала, че момиченцата повече страдат от зъбите и с камилия се "спасиха" буквално, защото цялото семейство бяха изпаднали в някакво постоянно напрежение и кошмарно беше.

детето се успокои при първия прием и се наспаха като по чудо.