Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кога изникват зъбите при бебетата ?

19 Яну 2016, 15:09

lini_leni написа:Ами то може да бъде и индивидуално. Искам да кажа, че имам две познати, на които им паднаха предни и то млечни зъби на по 30 години, което е прекалено, ама пък е факт...

Ехааа, явно няма време кога е редно и кога не да падат зъбите, когато му дойде времето.

19 Яну 2016, 15:59

А това може ли да се яви като проблем, ако детето носи апаратче? Зъболекарката ме пита дали е сменила зъбите, защото имало значение за апаратчето - измествали се зъбите.

19 Яну 2016, 17:07

fairy написа:А това може ли да се яви като проблем, ако детето носи апаратче? Зъболекарката ме пита дали е сменила зъбите, защото имало значение за апаратчето - измествали се зъбите.

Не мисля, че има значение, но пък странно защо се слагат някакви скоби и подобни на дете, което има млечни зъби, мисля, че се регулират само постоянните. :roll:

20 Яну 2016, 10:15

Сега медицината е напреднала, щом е сменило детето резците, налягат :smile:
Наистина детето ако е над 10 г. вече е сменило повечето зъби и могат да се регулират. Даже родителите предпочитат сега да предприемат тази стъпка, защото после в тийнейджърска възраст брекетите излизат доста по-скъпо.

20 Яну 2016, 11:27

mamina написа:Сега медицината е напреднала, щом е сменило детето резците, налягат :smile:
Наистина детето ако е над 10 г. вече е сменило повечето зъби и могат да се регулират. Даже родителите предпочитат сега да предприемат тази стъпка, защото после в тийнейджърска възраст брекетите излизат доста по-скъпо.

Колко по-евтини да излизат, едни брекети са към 3000лв. :)

20 Яну 2016, 13:38

Наистина ли излизат толкова много пари едни брекети, направо не мога да повярвам, че тея ламарики са толкова много пари! :shock: :shock: :shock:

21 Яну 2016, 09:45

qwerryyy написа:
mamina написа:Сега медицината е напреднала, щом е сменило детето резците, налягат :smile:

Колко по-евтини да излизат, едни брекети са към 3000лв. :)[/quot

Не знам дали точно толкова са самите брекети, но като си сложиш и ежемесечните посещения и таксата, която ти взимат всеки път, може и повече да излезе.

21 Яну 2016, 10:09

Доста скъпи са брекетите,наистина са окоо 3000, не се подлъгвайте, че са по-малко, е може би с тази разлика, че като са за детска уста може и да са около 2500... но се съмнявам. :mrgreen:

Re: Камилия: как да облекчим детенцето при никнене на зъбки?

28 Дек 2016, 11:18

Колко по-голяма възраст? И какво ще облекчаваш тогава :roll: ?

Re: Камилия: как да облекчим детенцето при никнене на зъбки?

11 Юни 2018, 19:44

По каква схема се дава?
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7