Ваксини и имунизационен календар, лекарства и добавки, козметика, симптоми и здравни проблеми, посещение при лекар
05 Мар 2015, 16:11
И на мен ми хареса, няма мазане, няма бъркане с устата с мръсните пръсти, няма и ефект за 2 часа и после старата песен на нов глас. Много добро решение при проблемни зъбки!
05 Мар 2015, 16:41
Който не е минал през ужаса на порастването на зъбите не знае за какво става въпрос направо!

Брат ми беше кошмар, когато му растяха зъбите, зачервено гърло, болки, ужас, ужас, колко антибиотик изпи, докато разберем, че всичко е от зъбите. Почна да пие по схема камилия и отшумяха нещата
05 Мар 2015, 17:43
Ползвахме го като растяха зъбите на сина ми, даже още не са пораснали всички и ако имаме нужда пак бих взела, защото е кошмарно да виждаш как детето се мъчи.
06 Мар 2015, 12:20
Slavena написа:Ползвахме го като растяха зъбите на сина ми, даже още не са пораснали всички и ако имаме нужда пак бих взела, защото е кошмарно да виждаш как детето се мъчи.
Така е на това никой не издържа ;( Аз също съм много доволна, ако имам още деца сигурно още от 5-тия месец ще се заредя с една опаковка да има под ръка по всяко време за всеки случай. Единственото, за което се чудя, дали може да се използва за облекчаване на по-голяма възраст
04 Юни 2015, 14:14
Едно гелче бях взела на бочко и добре действаше, но преди години нямаше голям избор, но за температура давах и панадол или при силни болки и неразположение.
19 Яну 2016, 11:58
Синът ми не е бебе, вече е на 10 г., но малко се притеснявам, защото не е сменил кучешките и кътниците. Нормално ли е това и основателно ли е притеснението ми?
19 Яну 2016, 12:43
mamina написа:Синът ми не е бебе, вече е на 10 г., но малко се притеснявам, защото не е сменил кучешките и кътниците. Нормално ли е това и основателно ли е притеснението ми?
Нормално е да се сменят зъбите до около 13 години, особено пък кътниците, точно навреме си падат зъбите на детето. А и като се замислиш на нас като ученици почваха да ни падат зъбите когато бяхме на 7-8, а не както сега на 4-5г.
19 Яну 2016, 13:44
Malina написа:mamina написа:Синът ми не е бебе, вече е на 10 г., но малко се притеснявам, защото не е сменил кучешките и кътниците. Нормално ли е това и основателно ли е притеснението ми?
Нормално е да се сменят зъбите до около 13 години, особено пък кътниците, точно навреме си падат зъбите на детето. А и като се замислиш на нас като ученици почваха да ни падат зъбите когато бяхме на 7-8, а не както сега на 4-5г.
Значи малко се престаравам

На моя позната детето й даже така и не смени всички зъби.
19 Яну 2016, 14:02
Точно, излишни притеснения. :) Все едно да се притесняваш, че няма да ѝ пораснат зъбите все ще дойде момента, в който ще се изникнат. А и има хора, които не сменят всичките си млечни зъби, докато пораснат.
19 Яну 2016, 14:24
Ами то може да бъде и индивидуално. Искам да кажа, че имам две познати, на които им паднаха предни и то млечни зъби на по 30 години, което е прекалено, ама пък е факт...