Добави отговор

Re: Какви са причините да закъснее цикъла?

27 Май 2017, 17:35

Килограми, хормонални нарушения, липса на достатъчно мазнини в менюто, нездравословно хранене, приема на лекарства. Казват, че цикъл атрябва да е до 40 дена, повече вече е притеснително. А с годините е нормално да се измени малко.

27 Май 2017, 17:54

Да, при мен гинекологично и хормонално се оказа, че няма проблем изследвах всичко, но цикъла ми закъснява винаги с по 2-3 дена. Явно се променя ивече няма да е на 30 а на 33 дни :)

28 Май 2017, 20:51

Повечето килограми най-често влияят на цикъла, Добре е когато видите промяна в цикъла, веднага да посетите лекар и да промените начина си на хранене, особено ако имате няколко килца отгоре.

Re: Как да намаля обилен цикъл?

30 Май 2017, 11:39

А лекар казвал ли ви е какви са причините и дали може да се направи нещо, което да е нормално и правилно за организма. Все пак цикъла е определено количество Х, което трябва да напусне тялото и то си има своя ритъм. Принудителното намаляване не вреди ли?

30 Май 2017, 16:04

Бих пробвала еднократно с ампулите и ще потърся мнението на специалист. Обилния цикъл може да е индикация за проблеми, които си мислим, че нямаме. По-добре няколко излишни прегледа и изследвания, отколкото незабелязани проблеми, само защото сме пили достатъчно витамин С.

11 Дек 2017, 13:07

И аз съм го чувала това за Витамин С, но никога не съм го пробвала, надали някой трябва да намаля цикъла си,най-добре е да се консултирате с лекар, ако имате каквито и да е било притеснения за този период от месеца.

12 Дек 2017, 11:06

Сигурно има нещо, което може да използваш от аптеката и ще енай0-добрия избор, а ако имаш сериозен проблем, може да се допиташ до лекар, по принцип много обилен цикъл не винаги не означава липса на проблем, не пречи да се прегледаш.

17 Яну 2018, 13:58

Причините наиситна могат да са и много и различни, дали ще са килограми, проблем с хормоните, дали ще е заради диета, смяната на времето, или гинекологичен проблем. Ако се случи повече от веднъж - дваж годишно е задължителен прегледа при лекар. Може просто да се оказва, че цикъла се мени и това го има, не е така както в тийн годините! :)

18 Яну 2018, 12:59

На мен ми се е случвало, оказа се, че имам малка кистичка,която много бързо мина. :)

26 Яну 2018, 13:12

Закъснението не е толкова паритеснително, не може да сме винаги като на 20, годините минават и остаряваме.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13