Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
01 Юли 2015, 13:45
Може да си направите просто перде с дъски, което е изпънато, мои приятели са така у тях по размера на прозорция, а иначе не е толкова скъпо са ви се направи професионално комарници, не знам защо отлагате. Идея е да сложеите и подходящи подправки, лимонена трева, босилек, лавандула на прозорците, за да не ви хапят но не знам колко е ефикасно. Вземете си гривни против комари и спете с тях. Това са моите съвети и все пак не е невъзможно да си сложите комарници.
01 Юли 2015, 15:59
donni написа:Чувала съм, че отразената светлина отблъсква и мухи и комари, но не мога да потвърдя, никога не съм опитвала да ги пропъждам по този начин

А вечер като няма отразена светлина

)
02 Юли 2015, 09:41
Rali_hr написа:donni написа:Чувала съм, че отразената светлина отблъсква и мухи и комари, но не мога да потвърдя, никога не съм опитвала да ги пропъждам по този начин

А вечер като няма отразена светлина

)
Нали имаше едни такива лампи, които се включват в контакта, някой опитвал ли е с тях, помагат ли?
02 Юли 2015, 12:55
За най-сигурно си поръчайте комарници по поръчка, няма да излязат златни, а със сигурност ще са ефикасното за предпазване от всякакви летящи гадинки
02 Юли 2015, 13:17
Червената светлина ги гони комарите, просто си купи такава лампа и няма да имаш проблеми.
02 Юли 2015, 16:42
Тези машинки на Райд не действат ли вече

едно време не само, че бяха много модерни, ами и доста си помагаха, даже и таблетките си бяха от помощ, сега не зная дали продават такива
02 Юли 2015, 16:45
BeenieGal написа:Тези машинки на Райд не действат ли вече

едно време не само, че бяха много модерни, ами и доста си помагаха, даже и таблетките си бяха от помощ, сега не зная дали продават такива

Помагат бе! Как да не помагат, ние у нас сме с такива машинки и сме много доволни!
02 Юли 2015, 17:18
Комарниците са най-добротое решение, но като не може тея машинки райд са добри, както и на Брос

Даже на Брос са по-изгодни
03 Юли 2015, 11:14
Има едни лепенки, които са против комари, супер добра работа вършат, аз съм много доволен с тях
03 Юли 2015, 17:00
Andrey написа:Има едни лепенки, които са против комари, супер добра работа вършат, аз съм много доволен с тях

Наистина, има пластири срещу комари?

Това е супер готино, а те са като тези за отказване на цигарите?

По колко време държат?