Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
16 Ное 2015, 10:02
То въпросът е там вътре какво правят в тея памперси,а ко само ги носят, защо им е, използват ли ги ?
16 Ное 2015, 14:55
Ами какво да ги правиш, има всякакви странни деца, за съжаление :( И това става все по-масово.
17 Ное 2015, 11:39
Не знам направо какво им става на младите, как може да си мислят за пениси, за гърди. Не ценят ли какви са?!
17 Ное 2015, 12:28
Snejna написа:Не знам направо какво им става на младите, как може да си мислят за пениси, за гърди. Не ценят ли какви са?!
Вече тялото отдавна не е храм на душата, както са го приемали нашите прароднини, знаеш, а и е почти немислимо, предвид това развитието на пластичната хирургия!
17 Ное 2015, 13:15
franky написа:Snejna написа:Не знам направо какво им става на младите, как може да си мислят за пениси, за гърди. Не ценят ли какви са?!
Вече тялото отдавна не е храм на душата, както са го приемали нашите прароднини, знаеш, а и е почти немислимо, предвид това развитието на пластичната хирургия!
не мисля, че нещо може да оправдае подобно абсурдно мислене и държание!
17 Ное 2015, 15:45
на подобни глупости все по-често ще имаме честта да се радваме, можете да сте сигурни. :) З асъжаление колкото повече става достъпно всичко, толкова повече глупости се измислят.
17 Ное 2015, 17:51
Anka написа:на подобни глупости все по-често ще имаме честта да се радваме, можете да сте сигурни. :) З асъжаление колкото повече става достъпно всичко, толкова повече глупости се измислят.
Кой е виновен - родителите :) Оставят децата да имат грешни представи от света ида искат глупости.
18 Ное 2015, 13:17
Защо бързате да съдите и да търсите виновник, не разбирам, важното тук е как да се промени мисленето и дали е наложително да стане
18 Ное 2015, 14:06
Тук в България не е особено популярно, предполагам, че малко от хората биха го приели, но някои от тези са си толкова женствени, всеки би се заблудил, ако вижда само лицата им. Иначе може да провериш разни агенции, но мисля, че в България това не съществува, затова пък предполагам навсякъде по света това просъществува.
18 Ное 2015, 17:09
Това е интересно, а ти имаш ли такива наклонности, т.е. транссексуален ли си чувстваш ли се жена? Мен като жена няма да ме притеснява, ако това са просто снимки