Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
06 Ное 2018, 15:06
Смяла съм се със сълзи! Въпросният човечец дали е минал на майчина кърма или е останал на храна за пораснали бебета
07 Ное 2018, 10:58
Като ще ти е полезна кърмата, има банки за кърма, май в София. Поне преди имах такава информация. Отиди, плати си и се обслужи
20 Дек 2018, 21:28
Абсолютно всяка година караме синът ни да пише писмо до Дядо Коледа. Тази година написа че иска рокля. Мъжът ми неиска да изпълним желанието на синът ни и е категорично против. Аз много искам да зарадвам синът ми и купих подаръка и го скрих. Мъжът ми е купил нов смартфон за подарък. Синът ни е свикнал да му се подарава точно това което е написал в писмото. Да му подаря ли роклята?
03 Яну 2019, 16:06
Това сериозно ли е или някой се гаври тук?!
Ако е сериозно, не знам просто. Аз не бих угодила за роклята и бих помислила как да процедираме занапред. Може би среща с психолог?
18 Фев 2019, 18:07
Живея в либерално семейство. Проблема са хората около мен. Всеки говори обиди за различните пък аз съм различен, но само семейството ми го знае. Приятелите ми обичат да обиждат трансексуалните и тн. Попитах нашите и ми позволиха да си сложа силикон в гърдите. Роден съм момче, но мога много женски неща - като да готвя, пера, да се гримирам. Имах само една приятелка, която ми разби сърцето. Харесвам момичетата и искам след, като си сложа силикон да мога да се преобличам в дамската съблекалня по физическо. Страх ме е че ще загубя уважение в училище, понеже много от съучениците ми не са възпитани и сигурно биха ме обиждали, ако си сложа силикон.
18 Фев 2019, 19:01
Ами колкото и хомофобско да ти прозвучи, не мисля че хората ще могат да те приемат. Ти казваш, че си момче и харесваш момичета, но това че ще си сложиш силикон, към кой пол ще те определя? То и аз пера чистя готвя, но това ме не прави жена и не мисля, че това е определящото дали си от мъжки или женски пол. Трябва сам да решиш кое ще бъде най-добро за теб, защото с женски дрехи можеш да се обличаш и без силикона.
18 Фев 2019, 20:09
ivan.stoqnov написа:Ами колкото и хомофобско да ти прозвучи, не мисля че хората ще могат да те приемат. Ти казваш, че си момче и харесваш момичета, но това че ще си сложиш силикон, към кой пол ще те определя? То и аз пера чистя готвя, но това ме не прави жена и не мисля, че това е определящото дали си от мъжки или женски пол. Трябва сам да решиш кое ще бъде най-добро за теб, защото с женски дрехи можеш да се обличаш и без силикона.
Ако си сложа силикон в гърдите визуално лесно биха ме определили за момиче.
18 Фев 2019, 21:37
т.е. после ще станеш лизбийка? :D Шимейл? Какво? Не го разбирам това, младо момче, явно още в училище, смятай утре на какъв акъл ще си, ще тръгнеш сега да слагаш силикони и простотии. То вярно, че лесно се живее в тоя живот, когато мама и тате плащат за силикона, ама утре като изпъчиш едни гърди на интервю за работа, смятай какви ще са ти шансовете. Нямам против всеки да има различни сексуални предпочитания, ама да си осакатявате телата на млади години не го разбирам.
18 Фев 2019, 22:18
Ами зависи на колко е детето, ама да знаете, че от рокля п******т не се става...
20 Фев 2019, 19:17
Ще те приемат само хората без предразсъдъци, а у нас такива сме много малко. Но ако си изявено транссексуален, масата ще те отхвърлят дори да нямаш силикон така или иначе - не знам доколко си струва да се съобразяваш с тях. Не знам доколко негативно коментиралите тук биха се изказали по същия начин, ако въпросът идваше от девойка гимназистка (а такива със силикон ги виждаме по много).