Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
23 Ное 2019, 17:33
Кажи на гаджето ти да купи една бутилка руска водка за баща ти и работата готова! Ако седнат пък и да я изпият заедно, ще видиш накрая как ще почнат да се обичат и уважават...
23 Ное 2019, 17:41
marchinko73 написа:Това вече го приемам за комплимент! Щом мога да влияя глобално на нещо, пък било то и опростачването на България!

Вий шегувате ли се, бе? Че това са си нормални неща! Какво искате Паулу Коелю ли да ви цитирам тука?

Айде няма нужда да ме цитираш!
23 Ное 2019, 18:02
И моят приятел не се разбира с нашите... Причините са други, но няма как да ги убедя да се държат нормално. Затова реших да живея при него.
27 Ное 2019, 15:03
Направо нямам думи! Добре че поне от време на време пишеш по нещо свястно, че да може човек да ти прости другите глупости!
28 Ное 2019, 20:30
iriny написа:Направо нямам думи! Добре че поне от време на време пишеш по нещо свястно, че да може човек да ти прости другите глупости!

Айде, пак ме "похвалиха"!

Ама ако не съм аз, ще си умрете от скука в тоя форум!
29 Ное 2019, 20:16
different написа:Хората знаят, как да развиват туризма си.
В България имаме много музеи, но повечето не са интересни за чужденците.
Под "интересни" може би имаш предвид "провокативни"? Не мисля, че трябва да бъдат такива, както не смятам, че с музеи от този тип ще си развием туризма. По-скоро трябва да направим тези, които имаме, атрактивни за туристите.
11 Дек 2019, 16:02
Почнах да нося боди още от миналата година. Мъж съм и не се притеснявам от това, че съм с боди. Реших да дам няколко съвета носочени, към другите мъже.
1. Вземете си боди от памучна материя, а не от тюл.
2. Изберете боди бикана, а не боди прашка.
3. Не пазарувайте бодита със вграден сутиен.
4. Може да пазарувате едноцветни бодита с къс ръкав, дълак ръкав или с тънки презрамки.
5. Може да носите и гащи под бодито, но не е задължително, но така ще се цапа по-малко.
6. Хубавите модели имат парче плат с цел закопчалката да не се опира в тялото ви, ако носите бодито без гащи.
Заключение:
Бодито е удобна дреха и предпазва кръста от изситиване. Мисля, че трябва да се води унисекс.Не ви казвам задължително да го носите. Всеки може да пробва и ако му хареса да продължи да носи.
11 Дек 2019, 16:27
Ее, не, вие просто вече се бъзикате в този форум....
11 Дек 2019, 17:05
zlati1459 написа:Ее, не, вие просто вече се бъзикате в този форум....
Не се базикам.
Реших да споделя.
11 Дек 2019, 17:19
Според мен някой тук се шегува. Всъщност, няма проблем да ходим с каквото си искаме, говоря и за мъжете и за жените. Но самата идея нарочно да ТРЯБВА да носят е глупава.