Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: На Спа у Дома!

09 Ное 2016, 16:10

Leonora написа:Зависи от банята ти. Ако е огромна, с пространство и има къде да стоят тези свещи без да пречат, а и не са омърляли с восък наоколо. Ако не си примъквала музика, проглушено осветление, арома лампи.. Но миене на ваната и подсушаване наоколо със сигурност има.

Е това ще го свърши някой друг, за да може ти да си починеш! :) Пък и ако си се заредила с енергия, защо да не удариш един парцал след 2-3 часа ;0

09 Ное 2016, 17:00

zagrijena написа:Маските на лицето си ги правя събота или неделя и гледам никой да няма вкъщи, да не ме гледат и да се плашат :lol: . Но някак си само това не ми е достатъчно за СПА вкъщи, а и не го възприемам така. Повечко ми е нужно.Голяма загуба, че в повечето домове няма вана, ти с тази квартира си ударила джакпота :lol: . Не ти ли взимат по-висок наем само заради нея?

Според това, което търсих, наема ми се струва съвсем приемлив. :roll: Вярно, не е нисък в никакъв случай.
А за почистването, за което сте се притеснили всички, у дома нямам малко дете, пригодила съм си всичко така, че само минавам и паля свящите, единственото, което трябва да напрвя след ваната е да ги изгася, преди да вляза следващия път за стандартен душ, аз или половинката, просто маха платнените неща, които са за ефект и дзен и се прппибират, нищо не шетам след спа процедурата ми

09 Ное 2016, 18:00

Ти направо си ударила кьоравото :smile: ! Ако и половинката мие след теб ваната, направо нямаш нужда да ходиш на СПА другаде. Аз някоя вечер си правя релаксираща вана за краката, че доста ми се изморяват от работата.

11 Ное 2016, 11:59

Сигурно мие, какво да прав, това не е работа за жени! :) И ние от какво имаме вана съм все в нея навряна, макар и да не се готвя толкова много, обичам да си запаля лампата с хималайска сол, да си сложаа отгоре в чинийката масло от мандарина и да се цопна във вана с много балони. :mrgreen:

11 Ное 2016, 12:29

Обикновено събота или неделя си избирам да се посветя на себе си. Това включва маска за лице, лакиране, мазане след баня с нужните масла и лосиони, грижа за косата. Не е всяка седмица, но поне два пъти в месеца ако го правя, съм доволна. Тогава не ме закача никой за нищо :mrgreen: .

11 Ное 2016, 13:09

домашно приготвена хубава вана и дори (ако има на разположени) джакузи е страхотно, аз не бих отказала. но на спа ми е съвсем различно усещането. там попадаш като "в храм на релакса". ако може и двете най-добре.

11 Ное 2016, 14:44

annamaria написа:домашно приготвена хубава вана и дори (ако има на разположени) джакузи е страхотно, аз не бих отказала. но на спа ми е съвсем различно усещането. там попадаш като "в храм на релакса". ако може и двете най-добре.

О, да двете неща са несравними, но когато не можем да отидем на Спа в някой специализиран център или хотел, или както там решим да го наричаме място, то идват на помощ такива домашни хитрини да се свърши нещо подобно, което е много идейно и хитро! :mrgreen: Така че аз мога само да завиждам за удобствата, а и желанието да си направи подобни спа процедури вкъщи!

14 Ное 2016, 21:48

Няма общо СПА-то в голям хотел или комплекс със СПА-то вкъщи. Но пък с желание и хубаво настроение стават чудеса.

28 Ное 2016, 13:47

S_Milenska написа: О, да двете неща са несравними, но когато не можем да отидем на Спа в някой специализиран център или хотел, или както там решим да го наричаме място, то идват на помощ такива домашни хитрини да се свърши нещо подобно, което е много идейно и хитро! :mrgreen: Така че аз мога само да завиждам за удобствата, а и желанието да си направи подобни спа процедури вкъщи!

така е. всяка възможност за отпускане и почивка е добре дошла. но според мен ефекта след посещение на Спа е доста по-дълготраен, защото там се комбинират повече неща. не е само разпускане, но се прочиства и организма, има си лечебен ефект.

29 Ное 2016, 11:40

В официалното СПА си има хитринки, които правят изживяването незабравимо. А и лукса не можеш да го постигнеш вкъщи, нито специалните процедури.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6