СПА У ДОМА - как да се поглезим в домашни условия

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: На Спа у Дома!

Мнениеот nefertiti » 29 Ное 2016, 14:53

MGB написа:В официалното СПА си има хитринки, които правят изживяването незабравимо. А и лукса не можеш да го постигнеш вкъщи, нито специалните процедури.

Коя ти е любимата "хитринка"!
С този сняг навън цял ден си мечтая за скриване на топло, спокойно и уютно. Или май е направо блян!
nefertiti

Мнениеот annamaria » 13 Дек 2016, 16:51

моята домашна хитринка за повече автентичност би била козметика купена от истинското спа. ароматът винаги допринася за атмосферата. взимала съм си за вкъщи от масажните масла и като ги помириша все ме отнасят мислено там.
annamaria

Мнениеот mamina » 13 Дек 2016, 18:28

Доста ще помогне такава козметика. Няма да е някакво обикновено масло или крем :smile: .
mamina

Мнениеот nefertiti » 15 Дек 2016, 16:04

В спатата ползват професионални козметики за масажи, винаги ухаят по-различно и по специфично.
nefertiti

Мнениеот red_eyes » 16 Дек 2016, 11:39

Вкъщи не може да се постигне такъв ефект. Няма да се чувстваш неудобно от чуждите хора, но няма да получиш професионална грижа, която е в основата на добрия ефект.
Аватар
red_eyes

Мнениеот renetka » 16 Дек 2016, 15:06

Предимството на домашната вана е че не трябва да излизаш от вкъщи, да ходиш и да се връщаш. Минусът е, че дори и да е приятна, си остава само вана или в най-добрия случай джакузи, ако разполагаш с такова. Да импровизираш чак спа ми се вижда сложно. Най-малкото ще ти липсва компания.
renetka

Мнениеот ramimni » 19 Дек 2016, 14:33

Кой ти разполага с джакузи :grin: ? Ако всички имаха, едва ли щяха да ходят често на СПА. Вкъщи не ми се разправя с такива неща. Предпочитам да отивам и да се връщам, отколкото да се подготвям вкъщи и после да разчиствам.
ramimni

Мнениеот nefertiti » 19 Дек 2016, 15:34

Ако не джакузи, поне хидрована можеш да наместиш вкъщи. Ама въпросът е, ще те оставят ли домашните да си импровизираш релакс, медитация, фън шуй.. без "ти си почивай, ама само да те питам, къде ми е..." :lol: В този дух и аз предпочитам да се разходя до спа център, но да е пълноценно.
nefertiti

Мнениеот Monika_Spasova » 07 Яну 2017, 19:36

nefertiti написа:Ако не джакузи, поне хидрована можеш да наместиш вкъщи. Ама въпросът е, ще те оставят ли домашните да си импровизираш релакс, медитация, фън шуй.. без "ти си почивай, ама само да те питам, къде ми е..." :lol: В този дух и аз предпочитам да се разходя до спа център, но да е пълноценно.

То за товада те питат хубаво, а представяш ли си някой фъстък пред вратата "мамоооооо,ака и сеее", иди си прави фън шуй след това, :lol: :lol: :lol:
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот rabotnata pchela » 07 Яну 2017, 20:54

Monika_Spasova написа:
nefertiti написа:Ако не джакузи, поне хидрована можеш да наместиш вкъщи. Ама въпросът е, ще те оставят ли домашните да си импровизираш релакс, медитация, фън шуй.. без "ти си почивай, ама само да те питам, къде ми е..." :lol: В този дух и аз предпочитам да се разходя до спа център, но да е пълноценно.

То за товада те питат хубаво, а представяш ли си някой фъстък пред вратата "мамоооооо,ака и сеее", иди си прави фън шуй след това, :lol: :lol: :lol:

Звучи зарибяващо! :lol: Направо едвам устисквам. Между другото, децата имат способността в най-неподходящия момент да искат да отидат до тоалетната. :mrgreen:
Аватар
rabotnata pchela

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим