Добави отговор

Re: Мислите ли, че бирената мая може ли да е в помощ при избелване на зъбите?

05 Яну 2015, 18:00

Fancy написа:
mix_twix написа:То пък хиляди начини- със сода, със сол, сега пък с бирена мая, ако ставаше предполагам, че никой нямаше да ходи с жълти зъби! :roll:

Абе да си признаем българите сме толкова мързеливи, че и да ставаше пак щеше да има хора жълтозъби :mrgreen:

То и това е истина, ние не обичаме да се грижим за външния си вид и здравето, това са единици. Все пак хората ги мързи с паста за зъби да се измият, остава да седнат друго да правят. :?

06 Яну 2015, 12:27

А от къде човек може да си купи бирена мая? Дали става да си захраниш бира с нея? :lol:

Re: Знаете ли безопасни начини за избелване на зъбите вкъщи?

06 Яну 2015, 14:47

С активен въглен страхотия направо! Аз също мисля, че е опасно за здравето!

06 Яну 2015, 15:36

Не ми се вярва, то отдолу пише, че римляните са използвали урина за да избелят зъбите си, но не значи, че трябва да пробваме. :mrgreen: :lol:

06 Яну 2015, 16:53

Зъбите съм ги избелвала само със сол, обаче изобщо не е приятно. Не знам в твоя случай като ти е нарушен емайла дали ще ти свърши работа.

07 Яну 2015, 14:12

Може и да действа, от къде обаче да си намеря бирена мая, бих си взела да пробвам. :)

07 Яну 2015, 16:42

Никога не съм се опитвала да си избеля зъбите, за щастие имам сравнително бели зъби и не ми се налага да търся начини за справянето с налепите. :)

08 Яну 2015, 13:49

Всичко е възможно, но и аз не съм виждала никъде бирена мая, та от къде да знам :)

08 Яну 2015, 17:21

аз съм си търкала зъбите със сол само много е неприятно, но почиства много добре.

30 Яну 2015, 20:32

Майка ми ми е казвала да си търкам зъбите със сол, пробвала съм но хич не е приятно! Но ефект има безспорен, чудя се със сода дали няма да стане по-добре, не че ще е по-вкусно де.. :roll:
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15