tochica написа:Пили ли сте капките на д-р Бах при отслабване? Една позната на моя дружка ми ги препоръча, защото трудно съумявам да се ограничавам откъм хапванеИ също да ви питам откъде мога да си ги купя, защото питах в две билкови аптеки, но уви... едната баба дори не беше чувала за тях
dochkata написа:Камелия написа:Всичко ми е ясно, само едно не ми стана ясно.Може ли да се пристрасти човек към тези капки? До колко са безвредни?
Е, ти пък, капките на д-р Бах са съчетания от различни цветове, затова употребата им още се нарича цветолечениеАко се спазват предписанията за това как и по колко да се пият, не вярвам, че ще има какъвто и да е било проблем. По принцип и на хранителните добавки пише да не се превишава с препоръчаната дневна доза. Със сигурност няма да е добре да се прекалява с приема им, но чак пък да предизвикат зависимост... трудна работа. Най-добре хомеопат да се изкаже по въпроса - ние само можем да гадаем и да предполагаме
![]()
Аз съм хвърлила око на кремчето на д-р- Бах, което е за спешна помощ /има и такива капки/. Пише, че е подходящо при ухапвания, обрив, травми, изгарания и т.н. и като цяло успокоява, и ускорява възстановяването. Някой да го е използвал?
teddy написа:Дъщеричката ми спи много неспокойно през нощта и се питам дали мога да й помогна с капките на д-р Бах? Някой използвал ли ги е, за да се справи с този проблем. Вече втора седмица не спим през нощта и започнах да се притеснявам - помагайте!
feyaa написа:teddy написа:Дъщеричката ми спи много неспокойно през нощта и се питам дали мога да й помогна с капките на д-р Бах? Някой използвал ли ги е, за да се справи с този проблем. Вече втора седмица не спим през нощта и започнах да се притеснявам - помагайте!
Можете да я подкрепите със Спешните капки Rescue Remedyпо 3,4 капчици вечер в малко водичка преди сън.Ако през ноща се събудиq пак и дайте отново!
Ако детето е под 2 годинки и давайте от гранулите БЕЗ алкохол Rescue Remedy
Назад към Хранителни добавки и биопродукти
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта