Капките на д-р Бах - вашето мнение

Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.

Re: Капките на д-р Бах - вашето мнение

Мнениеот jivot » 16 Сеп 2013, 18:15

Има няколко вида капки на доктор бах. Аз ползвам тези от този сайт: Капките на доктор бах Някой може ли да каже каква е разликата защото са значително по евтини.
jivot

Мнениеот Natalia Nikolova » 18 Авг 2014, 22:21

Здравейте! Имам нужда от съвет, относно, каква есенция е най-подходяща в моя случай. Затруднявам се сама да определя. Изпитвам страх от бъдещето, от новото и неизвестното. Не предприемам нищо, за да променя живота си. Имам предвид, че ме е страх да имам дете, а това може да се отрази негативно върху личната ми връзка с мъжа, с когото живея /все пак съм на 33г./ Чувствителна, слаб тип нервна система с предразположеност към депресия и панически кризи. / преди години приемах дълго време антидепресанти/. Все още не мога да живея пълноценно, да се зарадвам на живота и да се реша на важни "стъпки" в живота си. Ще съм много Благодарна и ще разчитам на Вашия съвет!
Наталия!
Natalia Nikolova

Мнениеот exotic » 20 Авг 2014, 15:22

Сега чувам за тези капки, какво всъщност представляват и как действат?
exotic

Мнениеот yonko » 04 Сеп 2014, 11:42

exotic написа:Сега чувам за тези капки, какво всъщност представляват и как действат?

Питайте Гугъл, има доста информация в интернет. Аз лично първите си познания получих от д-р Пашкулев. От него взех и първите си капки (тогава още не се продаваха в аптеките).
Написаното по-горе е мое лично мнение и не е основание за предприемане или прекратяване на каквото и да е лечение.
Отговорността за здравето Ви и здравето на близките Ви е Ваша и на лекуващия Ви лекар.
yonko

Мнениеот yonko » 04 Сеп 2014, 12:36

Natalia Nikolova написа:Здравейте! Имам нужда от съвет, относно, каква есенция е най-подходяща в моя случай. Затруднявам се сама да определя. Изпитвам страх от бъдещето, от новото и неизвестното. Не предприемам нищо, за да променя живота си. Имам предвид, че ме е страх да имам дете, а това може да се отрази негативно върху личната ми връзка с мъжа, с когото живея /все пак съм на 33г./ Чувствителна, слаб тип нервна система с предразположеност към депресия и панически кризи. / преди години приемах дълго време антидепресанти/. Все още не мога да живея пълноценно, да се зарадвам на живота и да се реша на важни "стъпки" в живота си. Ще съм много Благодарна и ще разчитам на Вашия съвет!
Наталия!

Наталия, нормално е да изпитвате затруднение. Човек най-трудно избира есенция, по-точно комбинация от есенции, за себе си.
Познавам няколко души, които са преминали три нива на обучение, но така предварително не съм сигурен дали някой от тях би се навил да пише тук.
Така или иначе, този, който Ви ги предпише, трябва задълбочено да опознае психиката Ви. Някои си помагат и с астрология, което на мене не ми е много по вкуса. Интуицията също помага... понякога :)
Предишната вечер се наложи с капки да успокоя малкия след остър пристъп на страх през нощта. Успях.

На този етап единственото, което мога да Ви дам като съвет, е да се снабдите с Rescue Remedy. Дори и да не Ви помогне, няма да Ви навреди. (Надявам се да нямате алергия и да не се задавите :) )
Цените на някои производители няма да ги коментирам, само ще припомня, че една от идеите на д-р Бах е била да създане достъпна лечебна система...
Написаното по-горе е мое лично мнение и не е основание за предприемане или прекратяване на каквото и да е лечение.
Отговорността за здравето Ви и здравето на близките Ви е Ваша и на лекуващия Ви лекар.
yonko

Мнениеот yonko » 04 Сеп 2014, 12:40

Natalia Nikolova написа:Здравейте! Имам нужда от съвет, относно, каква есенция е най-подходяща в моя случай. Затруднявам се сама да определя. Изпитвам страх от бъдещето, от новото и неизвестното. Не предприемам нищо, за да променя живота си. Имам предвид, че ме е страх да имам дете, а това може да се отрази негативно върху личната ми връзка с мъжа, с когото живея /все пак съм на 33г./ Чувствителна, слаб тип нервна система с предразположеност към депресия и панически кризи. / преди години приемах дълго време антидепресанти/. Все още не мога да живея пълноценно, да се зарадвам на живота и да се реша на важни "стъпки" в живота си. Ще съм много Благодарна и ще разчитам на Вашия съвет!
Наталия!

Наталия, нормално е да изпитвате затруднение. Човек най-трудно избира есенция, по-точно комбинация от есенции, за себе си.
Познавам няколко души, които са преминали три нива на обучение, но така предварително не съм сигурен дали някой от тях би се навил да пише тук.
Така или иначе, този, който Ви ги предпише, трябва задълбочено да опознае психиката Ви. Някои си помагат и с астрология, което на мене не ми е много по вкуса. Интуицията също помага... понякога :)
Предишната вечер се наложи с капки да успокоя малкия след остър пристъп на страх през нощта. Успях.

На този етап единственото, което мога да Ви дам като съвет, е да се снабдите с Rescue Remedy. Дори и да не Ви помогне, няма да Ви навреди. (Надявам се да нямате алергия и да не се задавите :) )
Цените на някои производители няма да ги коментирам, само ще припомня, че една от идеите на д-р Бах е била да създаде достъпна лечебна система...
yonko

Мнениеот Mr.Eko » 07 Сеп 2014, 14:57

Нещото, което ми направи огромно впечатление, че цените на капките са доста различни, дали има "фалшиви" такива, според вас или от какво друго може да зависи?
Mr.Eko

Мнениеот yonko » 08 Сеп 2014, 16:47

Mr.Eko написа:Нещото, което ми направи огромно впечатление, че цените на капките са доста различни, дали има "фалшиви" такива, според вас или от какво друго може да зависи?

Зя мене някои от цените, които виждам, са необяснимо високи. Но и въздух да се продава, докато стигне до клиента има разходи, по опаковане, траспорт, складиране, реклама и т.н.
Тъй като при капките на д-р Бах се разчита на вибрационно въздействие, не знам да има апарат или лаборатория, която да докажат дали са фалшиви или не. Аз лично ползвам капки, приготвени от един човек в България
yonko

Предишна

Назад към Хранителни добавки и биопродукти