Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Капките на д-р Бах

26 Юни 2012, 13:19

teddy написа:
feyaa написа:
teddy написа:Дъщеричката ми спи много неспокойно през нощта и се питам дали мога да й помогна с капките на д-р Бах? Някой използвал ли ги е, за да се справи с този проблем. Вече втора седмица не спим през нощта и започнах да се притеснявам - помагайте!

Можете да я подкрепите със Спешните капки Rescue Remedyпо 3,4 капчици вечер в малко водичка преди сън.Ако през ноща се събудиq пак и дайте отново!
Ако детето е под 2 годинки и давайте от гранулите БЕЗ алкохол Rescue Remedy

Много ви благодаря за бързата реакция! Още днес ще ги купя и се надявам наистина да ни помогнат, защото вече съм на ръба на изтощението, а малката става все по-кисела. Тя е на 2 годинки и 8 месеца, така че първите капки ще ни свършат работа. Мисля да купя и кремчето за спешни случаи /видях, че сте го коментирали/, защото има набрала раничка на крачето. Стана й пришка от новите сандалки, които веднага свалихме и уж раничката зарастна и се обели, а вчера я забелязах, че е започнала да бере. Изобщо много неща ни се струпаха и дано спешните продукти на д-р Бах успеят да ни помогнат. Непременно ще пиша за резултатите :)

Всичко ще бъде наред teddy, не се притеснявайте , с капките ще се успокои детето и ще решите проблема.Знайте, че всичко е временно и отминава.Старайте се да не се отчайвате бързо от дребни неща.Ще и премине .Успех!!!

09 Юли 2012, 15:32

feyaa написа:Всичко ще бъде наред teddy, не се притеснявайте , с капките ще се успокои детето и ще решите проблема.Знайте, че всичко е временно и отминава.Старайте се да не се отчайвате бързо от дребни неща.Ще и премине .Успех!!!

feyaa, благодаря за отговорите и за подкрепата! Няма как да не споделя, че малката вече се чувства добре и е спокойна. Спинка си през нощта и на обяд, та чак се налага да я събуждам :D Тя се успокои, а аз два пъти повече, защото се лутах и се чудих какво да правя. Давам й капките точно както ме бяхте посъветвали, но трябва ли да продължавам, след като вече е добре?

09 Юли 2012, 15:53

teddy написа:
feyaa написа:Всичко ще бъде наред teddy, не се притеснявайте , с капките ще се успокои детето и ще решите проблема.Знайте, че всичко е временно и отминава.Старайте се да не се отчайвате бързо от дребни неща.Ще и премине .Успех!!!

feyaa, благодаря за отговорите и за подкрепата! Няма как да не споделя, че малката вече се чувства добре и е спокойна. Спинка си през нощта и на обяд, та чак се налага да я събуждам :D Тя се успокои, а аз два пъти повече, защото се лутах и се чудих какво да правя. Давам й капките точно както ме бяхте посъветвали, но трябва ли да продължавам, след като вече е добре?

Чудесни новини !Не е нужно да продължавате повече от необходимото.А необходимото е до тогава , до като има "проблем". Може да и ги давате още 10-тина дни и да ги спрете.
Вече знаете, когато отново се появи такъв проблем, как да реагирате при нужда:)Спешните капки , може да използвате не само в такива ситуации , а и в такива:
когато детето е разстроено от нещо или емоционално нарането от "приятел" в детската градина или училище.
Когато сте в период на разстеж на зъбки.
Когато се е разделило с любим домашен любимец
Когато е болно и това му създава временнен дискомфорт
Когато нещо го е изплашило много ...мога още да продължа ,но сама разбирате, че когато страда ЕМОЦИОНАЛНО детето, ВИНАГИ може да го подкрепите със Спешните капки- гранули или концентрат Спешни капки

09 Юли 2012, 16:50

feyaa написа:
teddy написа:

Чудесни новини !Не е нужно да продължавате повече от необходимото.А необходимото е до тогава , до като има "проблем". Може да и ги давате още 10-тина дни и да ги спрете.
Вече знаете, когато отново се появи такъв проблем, как да реагирате при нужда:)Спешните капки , може да използвате не само в такива ситуации , а и в такива:
когато детето е разстроено от нещо или емоционално нарането от "приятел" в детската градина или училище.
Когато сте в период на разстеж на зъбки.
Когато се е разделило с любим домашен любимец
Когато е болно и това му създава временнен дискомфорт
Когато нещо го е изплашило много ...мога още да продължа ,но сама разбирате, че когато страда ЕМОЦИОНАЛНО детето, ВИНАГИ може да го подкрепите със Спешните капки- гранули или концентрат Спешни капки

Благодаря, при нужда от съвет отново ще се обръщам към вас, защото вече се убедих лично, че капките на д-р Бах действат безотказно :D Друго си е да ти каже човек, който повече разбира по въпроса :roll:

04 Авг 2012, 13:11

Много съмнителни ми се виждат тези капки, как с няколко капки от цветните еликсири ще оправите личните и емоционални проблеми ?

04 Авг 2012, 21:16

Ann написа:Много съмнителни ми се виждат тези капки, как с няколко капки от цветните еликсири ще оправите личните и емоционални проблеми ?

Неверниците се "женят" за антидепресанти, будните хора и отворени към алтернативното се лекуват с алтернативни методи като Бах терапия, цветотерапия,хомеопатия , билколечение и др. и си дават възможност за промяна и начина си на реакция към различни ежедневни ситуации...така би могъл да промениш и приемеш новото и въоще начина си на живот и да не си в конфликт със себе си и околните.Всичко е Любов.С тази промяна идва и хармонията и оправяш личните си емоционални проблеми.
Когато не познавам дадена материя не се изказвам като "съмнявам се" и "не биха могли"...да жигосвам метода , а пробвам и се убеждавам и чак тогава коментирам личното си мнение и опит.

06 Авг 2012, 15:10

feyaa написа:
Ann написа:Много съмнителни ми се виждат тези капки, как с няколко капки от цветните еликсири ще оправите личните и емоционални проблеми ?

Неверниците се "женят" за антидепресанти, будните хора и отворени към алтернативното се лекуват с алтернативни методи като Бах терапия, цветотерапия,хомеопатия , билколечение и др. и си дават възможност за промяна и начина си на реакция към различни ежедневни ситуации...така би могъл да промениш и приемеш новото и въоще начина си на живот и да не си в конфликт със себе си и околните.Всичко е Любов.С тази промяна идва и хармонията и оправяш личните си емоционални проблеми.
Когато не познавам дадена материя не се изказвам като "съмнявам се" и "не биха могли"...да жигосвам метода , а пробвам и се убеждавам и чак тогава коментирам личното си мнение и опит.

Да съгласна съм, че " Всичко е любов", но как ще ме убедиш, че тези капки ще ми помогнат за решаването на емоционални проблеми?

06 Авг 2012, 17:38

Ann написа:
feyaa написа:

Да съгласна съм, че " Всичко е любов", но как ще ме убедиш, че тези капки ще ми помогнат за решаването на емоционални проблеми?

Прочети изречението преди фразата "Всичко е Любов" и изречението след нея.Там е написано точно.

Re: Капките на д-р Бах - вашето мнение

28 Юни 2013, 10:45

А пробвали ли сте козметиката на д-р Бах ? :roll: Цветята на д-р Бах са природно средство, което има уникалното умение да влияе на всички отрицателни душевни терзания, които човек би могъл да почувства. Сапунът, кремът и тоалетната вода могат да трансформират негативната енергия на депресията, напрежението и безсънието в положителни чувства. ;) Направени на базата на отвари от пресни цветове, те не само спомагат за изчезването на негативните състояния на душата, но отиват и по-далеч, като ги променят към положителни. Пробвали ли сте ги? Споделете?

Re: Капките на д-р Бах - вашето мнение

28 Юни 2013, 12:02

Да, действително действат успокояващо!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5