Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: За какво са ви смартфони като не ги използвате като такива?

07 Юли 2014, 14:44

Моят телефон не е от най-умните, но и нямам нужда от "най-любимото ми и използвано приложение за смартфон" - Фейсбук, но тенденцията си го налага и разбирам, че повечето хора се гневят, просто защото не са открили приложенията, които могат да са им и полезни, освен развлекателните ;)

07 Юли 2014, 14:48

egida написа:Джаджите отдавна са необходимост и за работа и за игра, ако щеш. Ако някой не може да се справи дори със смартфона си, е добре да се скрие някъде и да го изучи внимателно. Ако успее в това трудно дело, да продължи с нещо друго... с лаптопа да речем. Така ще свърши нещо добро, най-вече за себе си, а и за другите. Достатъчно е да се заеме със собственото си развитие, а не да обяснява колко са тъпи хората и какво точно им е излишно.

Апък може ли толкова повърхности хора да има, вникни малко в това, което пишат, пенсионерите със смартфони са меко казано забавни, нормално да не могат да се справят и едва ли ще се скрият, за да си го разучат :lol: та не става дума за младите хора и 5 годишните боравят с тях, въпросът е дали имат нужда от такива джаджи, ама тука навлизаме в друга тема

27 Ное 2014, 11:35

След като нямаме нужда от такива джаджи нямаше да ги има, предлагането е според търсенето, сега се търси колкото се може повече екстри да има е един телефон - да показва времето, часа тук и на ез. Тананайка и т.н. ;) Аз нямам смартфон, защото имам постоянен достъп до компютър и общо взето не ми трябва. Обаче се чудя, кое е онова, което прави телефона смартфон, ама в добрия смисъл, т.е. кое е приложението, което казва - ти си ползваш телефона по предназначение? :roll:

22 Яну 2015, 14:56

Доста е странно да се караш на хората, що видиш ли имат смартфони, от кога е окей да се месиш в чуждия избор? Всеки има право да ползва каквото си поиска както си поиска ;)

22 Яну 2015, 17:38

Моят телефон е СМАРТ и го ползвам за 2-3 неща, за интернет, за да GPS, за да гледам времето, говоря с приялите през Вайбър и рисувам рисунки на него, това е май:)

22 Яну 2015, 18:00

Malina написа:Моят телефон е СМАРТ и го ползвам за 2-3 неща, за интернет, за да GPS, за да гледам времето, говоря с приялите през Вайбър и рисувам рисунки на него, това е май:)

Ти даже много го използваш, аз в началото го държах телефона си само за да си чатя с някой.

29 Яну 2015, 15:42

Е някой ще ми каже какво ще си правя телефона за 1200 лева айде бе! :lol: :lol: :lol:
ДО кога трябва да се взираме в чуждата паничка?!

29 Яну 2015, 16:46

Andrey написа:Е някой ще ми каже какво ще си правя телефона за 1200 лева айде бе! :lol: :lol: :lol:
ДО кога трябва да се взираме в чуждата паничка?!

:!: :!: :!: Напълно съм съгласен, всеки сам има право на избор как и що да си прави нещата ;)))

08 Юни 2015, 15:31

YoLindi написа:Апък може ли толкова повърхности хора да има, вникни малко в това, което пишат, пенсионерите със смартфони са меко казано забавни, нормално да не могат да се справят и едва ли ще се скрият, за да си го разучат :lol: та не става дума за младите хора и 5 годишните боравят с тях, въпросът е дали имат нужда от такива джаджи, ама тука навлизаме в друга тема

Е хайде, те много от тях нямат голям избор с какви телефони да бъдат, това е издребняване, стига сме ги квалифицирали пенсионерите като идиоти, все пак всеки човек се учи, докато е жив!

08 Юни 2015, 15:52

Не знам какво им пречи на хората, нека да си ползват каквито искат телефони, това като завист ми звучи - ама видиш ли го тоя не знае какво да си прави телефона много е прост. След като някой си го е купил, значи му харесва и това е предостатъчно!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5