Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
Правила на форума
Добави отговор

Re: За какво са ви смартфони като не ги използвате като такива?

08 Юни 2015, 20:52

От 2 дена съм със смартфон, ми не мога да кажа, че го използвам чак толкова много,освен за фейсбук май, малко приложения, но това от значение ли е, след като съм си го купила, значи така ме кефи и не държа обяснение на никой.

09 Фев 2016, 16:36

ѝна мен ми върши страхотна работа като пътувам. Адреси, маршрути - супер! Иначе за нищо друго особено не го ползвам, само ало-ало, някоя песен да чуя и фейса :grin:

09 Фев 2016, 17:54

roksana написа:ѝна мен ми върши страхотна работа като пътувам. Адреси, маршрути - супер! Иначе за нищо друго особено не го ползвам, само ало-ало, някоя песен да чуя и фейса :grin:

Всички го ползваме главно за фейсбук. Аз играя игри, имам няколко приложения за рисуване, понеже са ми голяма страст и съм си сложила. :)

11 Фев 2016, 13:13

Моя позната, която е над 60 години, за рождения си ден си купи смартфон. Да се чудиш за какво й е като не ползва фейсбук.

11 Фев 2016, 14:44

balsam написа:Моя позната, която е над 60 години, за рождения си ден си купи смартфон. Да се чудиш за какво й е като не ползва фейсбук.

Смартфона не е само фейсбук, това е преносим компютър и могат да се правят много неща на него. Така че жената може да използва други програми, не е само за комуникация и за зяпане на снимки. НО повечето хора, наистина си използват телефоните само да гледат кой какво ял и с коя спал.

12 Фев 2016, 13:19

Mon_ton написа:
balsam написа:Моя позната, която е над 60 години, за рождения си ден си купи смартфон. Да се чудиш за какво й е като не ползва фейсбук.

Смартфона не е само фейсбук, това е преносим компютър и могат да се правят много неща на него. Така че жената може да използва други програми, не е само за комуникация и за зяпане на снимки. НО повечето хора, наистина си използват телефоните само да гледат кой какво ял и с коя спал.

Това последното е много важно! :mrgreen: Как ще си свериш часовника иначе?

Избиране на телефон

16 Май 2017, 16:55

Кое според вас е по-добро samsung galaxy s5 или samsung galaxy s4 или lg g4 ? Като цяло съм доволен от марката, но все пак да питам и за второ мнение.

Re: Избиране на телефон

16 Май 2017, 19:14

Имала съм LG4, много го харесвах, но ми го счупиха. :cry: Също така съм сега с телефон от серията самсунг с, само че съм със с3 нео и съм много доволна. Който и да избереш, няма да сбъркаш :)

17 Май 2017, 08:58

От тези, които си посочила, бих избрала Samsung s5. :) Самсунг за мен са едни от най-добрите на пазара за мобилни телефони, аз съм със самсунг, издръжлив, здрав, колко пъти съм го изтървала, не мога да ги преброя, не ме е предавал. Минус е, че батерията му не е много издръжлива.

17 Май 2017, 11:17

;И трита, които си избрала са близък клас, аз имам самсунг с4 и съм доволна, към момента, ако няма да го вземаш кеш, аз бих избрала някой по-нов модел, на самсунг новите, които са от серият J са хубави.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5