03 Апр 2015, 16:57
maminka написа:А мен ме притеснява, че и свинската мас може да става по подобен начин и да е също толкова твърда, колкото и маслото, затова след като по телевизията казаха, че се правят такива примеси, просто спрях да купувам масло, замествам с тахан или лютеница, има варианти!
20 Май 2015, 08:10
20 Май 2015, 13:22
rabotnata pchela написа:Не знам дали помните, преди години имаше едно масло, което беше овкусено - с чесън, с подправки, чушка. Беше много вкусно, приличаше на салам,а не беше на бучка или в кутийка. Не съм срещала от години, а беше страхотно. Някой знае ли как може да се приготви такъв тип масло?
20 Май 2015, 14:21
rabotnata pchela написа:Не знам дали помните, преди години имаше едно масло, което беше овкусено - с чесън, с подправки, чушка. Беше много вкусно, приличаше на салам,а не беше на бучка или в кутийка. Не съм срещала от години, а беше страхотно. Някой знае ли как може да се приготви такъв тип масло?
21 Май 2015, 12:41
21 Май 2015, 15:38
MerryPop написа:А дали от чесъна, ако се настърже няма да си пусне вода и да разводни самото масло
21 Май 2015, 16:21
21 Май 2015, 16:30
rabotnata pchela написа::roll: Може и да стане сама да си овкуся брашното да! Много готино ще се получи, мерси, ще пробвам!
21 Май 2015, 17:10
22 Май 2015, 09:57
Anka написа:Сигурно е супер вкусно, особено върху филийка топъл домашен хляб! Размечтах се!