22 Май 2015, 10:26
Jully написа:Anka написа:Сигурно е супер вкусно, особено върху филийка топъл домашен хляб! Размечтах се!
Мдааа! А и не само на хляб, маслото се връзва добре и с варена царевица, печени картофи, все добре ще се получи, а и на обикновена препечена филийка!
18 Юни 2015, 14:04
Krum написа:maminka написа:А мен ме притеснява, че и свинската мас може да става по подобен начин и да е също толкова твърда, колкото и маслото, затова след като по телевизията казаха, че се правят такива примеси, просто спрях да купувам масло, замествам с тахан или лютеница, има варианти!
Е, ти като правиш палачинки, вместо масло тигана с лютеница ли го мажеш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
18 Юни 2015, 16:13
Krum написа:Е, ти като правиш палачинки, вместо масло тигана с лютеница ли го мажеш?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
18 Юни 2015, 17:00
18 Юни 2015, 22:05
Lili_pili написа:Не ми харесват на мен маслата, предпочитам маргарин, първо че са много скъпи, отгоре на всичкото и не могат да се намажат на филия..
26 Сеп 2016, 09:30
26 Сеп 2016, 13:51
26 Сеп 2016, 15:37
27 Сеп 2016, 10:43
06 Апр 2017, 21:21