Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
22 Окт 2017, 09:45
Вече се научих да си купувам маслото от производители, защото първо, че е по-евтино, второ, че нямат добавки. Благодрение на хранкооп групите из фейсбук, човек може да си намери много неща.
23 Окт 2017, 11:23
Приготвям си сама, доста е трудоемко,но не правя много масло,защото и не го ядем толкова много, не готвя с масло, така че определено ми е пестиливо, използвам го само за мазане на филии.
23 Окт 2017, 13:47
Президент, но не виждам да е проверено.
25 Окт 2017, 10:03
Snejna написа:Президент, но не виждам да е проверено.

Много скъпо, не съм си вземала от години, заслужава ли си качеството му?
28 Окт 2017, 16:38
Купувам на Киана - те са с ранг на местни производители от с. Самораново, Дупнишко, купувам и тяхно сирене и кашкавал - имат и интернет страница - kiana.bg/, когато няма купувам на Велес - пак местен производител, от гр. Разлог.
30 Окт 2017, 13:30
Elepharm написа:Купувам на Киана - те са с ранг на местни производители от с. Самораново, Дупнишко, купувам и тяхно сирене и кашкавал - имат и интернет страница - kiana.bg/, когато няма купувам на Велес - пак местен производител, от гр. Разлог.
Не съм ги чувала тея марки масло. Може би са местни за тамошния район. Но след като ти харесват на тебе е най-важно. Ако и цената им е добра, още по-хубаво.
11 Яну 2018, 12:26
Харесвам много маслото на Родопчанка, мног осъм доволна от него.
11 Яну 2018, 13:48
Пробвах маслото на Белииса и наиситна е много хубаво. РОдопчанка също ми харесва, много е ароматно.
17 Дек 2018, 16:36
Взимам масло с ниско съдържание на вода. Като цяло гледам да е немско. Уви, българското масло нещо не ми допада на вкус.